28.4.2015

Shoes off, it's spring!


Moikka! Tällä kertaa ilmestyn vähän lyhyemmän ajan sisällä, ja jopa ratsastuskuulumisin! Mulla ei meinaan tänään (tiistai) ollut yhtään mitään tekemistä, joten miksi en olisi mennyt koikkelehtimaan kepparin kanssa pihalle? Ensin tarkoituksena oli ratsastaa Lealla, mutta Freyr houkutteli enemmän, sillä kun on vähän enemmän painoa ja se on tosi miellyttävä kädelle.
Olin lähinnä kuvausmielessä liikkeellä, ratsastin vaan sen mitä kuvien otolta vaati, olenpas laiska. Kuvista tuli kyllä tosi kivoja, ehkä parhaimmat aikoihin, vaikka itselaukaisimella otinkin, eikä aurinkoinen sää ollut paras mahdollinen sää kuvata, mutta oli kyllä ihanan lämmin! Lisäksi kuvat näyttivät koneella paljon, paljon laadukkaammilta kuin täällä Bloggerissa, hmph.


Selvät kevään merkit; leskenlehdet, vihreä nurmikko ja Kajo heitti kengät mäkeen.
"Halleluja, noi syö varmasti poneja!" Ja siis terassilla oli kengät..

Kysymyksiä kysymyspostausta varten voi käydä laittamassa tänne tai tuohon alle!
Oletteko te jo päässeet ratsastamaan ilman kenkiä?

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, pakko sanoa. :) En oo vielä viittiny kenkiä ottaa jaloista (kun jotkuthan vetelee talvellakin villasukissa :D), pidän kengät tiukasti jalassa siihen asti kunnes on t-paita keli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tiedä olisiko itsenikään vielä kannattanut, kun maa oli vielä märkää, sukatkin kastui, mutta ei tullut kylmä. :)

   Poista
 2. Kiva postaus :) Myö ollaan ratsastettu jo pari viikkoa sitten ilman kenkiä :D
  http://kepinjalkia.blogspot.fi/2015/04/paljasjalkailua-ja-auringonpaistetta.html

  Ja Freyr on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä oli vielä pari viikkoa sitten lunta nurmikolla, nyt alkaa olemaan suht. hyvät kelit paljasjalkailuun :D
   Freyr kiittelee! :)

   Poista