19.7.2014

MyDay videolla

Sainpas tämän vihdoin aikaiseksi!Olen meinaan yrittänyt jo kahdesti kuvata MyDaytä, mutta ensimmäisellä kerralla luovutin kokoamisvaiheessa WMM:n kanssa ja toisella kerralla unohdin kuvata illalla. Nyt kuitenkin onnistuin, vaikka tässäkin on parantamisen varaa, varsinkin noissa kohdissa, joissa tulee iso hyppy ajassa eteenpäin. Tulevaisuuden mahdollisissa MyDayssä täytyykin yrittää muistaa kuvata enemmän!


Tänään, lauantaina en ratsastanut, mutta innostuin tekemään varusteita. Crystal sai vihdoin loimen, joka on ollut tekeillä sen tulosta saakka ja Wing sai riimun ja riimunnarun.
Hevoset ovat myös olivat n. 6 tuntia laitumella, mutta jouduin ne taas poimimaan sisään kun yllättävän rankka sadekuuro yllätti. Juuri sain viimeisenkin hevosen talliin, ennen kuin sitä vettä tuli taivaan täydeltä.Tässä vielä kuvia niistä Wingin suitsista.
Tässä vielä eräs keskenjäänyt video. Tarkoitus oli yrittää tehdä se valmiiksi, mutta tuohon biisiin oli vähän hankala tehdä kivaa videota, niin jäi kesken ja on muutenkin kyllä aikamoinen pohjanoteeraus.

10 kommenttia:

 1. ihan sika kiva myday! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva video, jotenkin nää sun kaikki postaukset ja videot on hirmu inspiroivia. Ja hyvät soundtrackit mydayssä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioioi, kiitos! c: Eikös vaan olekin ;D

   Poista
 3. mistä teet nuo riimun narut, entä miten teet ne? voisitko tehdä siintä vaikka postauksen? kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riimunnarun tein langasta. Ensin "kerin" pitkän pätkän vihreästä ja mustasta lankakerästä, jonka jälkeen nyöritin ne yhteen. Katsotaan, jos jossain vaiheessa tekisinkin. ;)

   Poista
 4. Jee! Mielipidepostaukset on kivoja! Miten olis mielipidettä joistain ratsastuslajeista esim koulu,este, lännen... ja kisaamisesta keppihevosmaailmassa. Tai vaikka realistisuus kh-maailmassa?
  Joo en tiiä onko nää miun ideat mitään huippuhienoja, mutta jos joku aihe nappas, niin tee ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja ideoita, ainakin muutaman noista voisin ehkä tehdä! ;)

   Poista
 5. Anonyymi20.7.14

  Tosi kiva MyDay! (: Upeet musiikit siinä. ♥
  Voi vitsi sun ratsastaminen on niin kivan näköistä.

  VastaaPoista