18.4.2014

Pääsiäisloma!

Tauko ohi, innostus ja kunto palannut. :) Torstaina päätin heti koulun jälkeen mennä takapihalle hyppäämään Crysillä, jolla en olekaan kunnolla hypännyt. Muutamia kieltoja tuli ja korkeampien esteiden hyppääminen vaati yllättävän paljon ponnistusta, muttei kertaakaan pudotettu. Sain myös jonkun näköisen koosteen kuvattua.


Sallikaa mun nauraa, noi tahditukset on ihan kamalat :D
Perjantaina, tänään minun oli tarkoitus ommella varusteita, mutta kun olin menossa talliin hakemaan ompelulankaa, ulkona oli niin lämmin, etten yksinkertaisesti voinut jäädä sisälle! Olin pelkässä hupparissa ja vaikka tuuli oli melko kova, ei ollut yhtään kylmä! Me likeyy :3 Tuumasta toimeen ja hepat tarhailemaan, ekaa kertaa tänä vuonna kaikki ilman loimia. Lea ei päässyt tarhailemaan, vaan kavalettiharjoituksiin.

Ensin kuitenkin ohjelmassa tolppien uudelleen pystyttäminen, tuuli oli tehnyt tehtävänsä..

Lea oli innoissaan lähdössä pitkästä aikaa ratsastettavaksi.On se mukavaa huomata vasta kun kuva on ladattu koneelle, että tarkennus on nurmikossa.Tälläistä mentiin.
Huomatkaa puhelimen lähestulkoinen tippuminen.

Illalla vielä kipaisin maastoon Leolla, kun oli vielä vähän valoa. Käytiin melko lyhyt lenkki, kun ei huvittanut kamerajalka kädessä lähteä kovin pitkälle.

Leo muistuttaa niin paljon pientä varsaa, rakastan ihan hirveästi sen ulkonäköä!

Oli sen verran hämärää tässä kohtaa, että oli pakko muokata valaistusta vähän liikaa.

Tuonne alas. Ei tosin ihan tästä kohtaa menty alas, en harrasta kalliokiipelyä :)


Tunnelmakuvia ei voi koskaan olla liikaa. Ehdoton lempikuvani tästä postauksesta.

2 kommenttia:

  1. Todella mukava postaus, tykkäsin. Oon kateellinen, sun hyppytyyli on niin kiva ja vaivattoman näköinen. Tuntee itsensä niin raihnaseksi vanhukseksi :D Ja noi maastot näyttää edelleen niin upeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Usko pois, varsinkin noissa korkeimmissa esteissä vaati aika paljon ponnistusta että pääsin yli! :D

      Poista