21.4.2014

Blogiarvostelut

Blogeja tuli tosi paljon, ihan yllätyin määrästä! Kiitos kaikille bloginsa linkanneille!
Olen kuitenkin niin laiska, etten arvostele kaikkia, laitoin kuitenkin arvostelematta jääneiden blogien osoitteet näkyville.


Chestnutin Karvaturvat -blogia kirjoittaa Tatti mus. Tätä blogia olen jo pidemmän aikaa lukenutkin, postaukset ovat mukavan monipuolisia ja niissä on paljon hyvä laatuisia kuvia. Videoitakin löytyy. Ulkoasu on hieman tylsä, pelkkää valkoista, jokin vaalea väri voisi sopia paremmin. Banneri on kiva, ehkä hieman huolimattomasti tehty, jos katsoo oikean ja vasemman puolen ylimpiä kuvia, jotka ovat hieman hätäisen näköisesti rajattu.
Arvosana: 9+


Tätäkin blogia luen, ja voin suositella! Tätä blogia kirjoittaa Hile. Postaukset ovat nykyään painottuneet vain yhteen keppariin, sillä Hile antoi muut pois ylläpitoon. Postauksissa on mukavasti hyvälaatuisia kuvia ja tekstiä. Hile kirjoittaa myös paljon mielipidepostauksia, joten lukeminen ei tule tylsäksi! Pidän paljon bannerista, vaikka onkin yksinkertainen, kuvat on rajattu siihen hyvin. Ulkoasu on ihanan kesäinen.
Arvosana: 10


Tätä blogia kirjoittaa Kht Punaruusu. En ole aiemmin tähän törmännyt, mutta postausten pituuksien ja hyvien kuvien ansiosta liityin lukijaksi. Videoitakin löytyy! Banneri ei ole ihan makuuni, kolmen kuvan bannerit ovat nykyään tosi yleisiä, omaan silmääni ovat käyneet tylsiksi. Hevosetkaan eivät näy kokonaan. Ulkoasu on 'suloinen', jos sitä niin voi kutsua; valkoista ja pinkkiä, sopivat hyvin yhteen. Teksti voisi olla tosin eri väristä ja kursimatonta.
Arvosana: 9-Pitkin kisakenttiä -blogia kirjoittaa Jenna. Tämäkin blogi on jo vanha tuttu. Postauksia tosin tulee melko pitkillä aikaväleillä. Blogin ulkoasu on mukava, värejä on käytetty hillitysti, tykkään! Banneri on kivan yksinkertainen, pienenä miinuksena vasemman kuvan huonohko laatu. Postaukset ovat sopivan pituisia, mutta kuvat ovat suuressa osassa hieman huonolaatuisia. 
Arvosana: 9-


Tätä minullekin tuttua blogia kirjoittaa Nuppu. Ensin mainitsen, että blogilla on ihanan yksinkertainen banneri. Ulkoasu on myös mukava, ruskea sävy on niin hillittyä, toisin kuin kirkkaat värit. Postauksia tulee melko harvakseltaan, mutta Nuppu ei käsittääkseni hirveän aktiivinen ratsastelija enää ole? Kuvien laatu on tosi hyvää, hevosetkin ovat todella ihania!
Arvosana: 10-


Tätä blogia kirjoittaa Kultakala. Olen tätäkin blogia seuraillut jo hyvän tovin. Banneri on tosi kiva, vaikka kuvia on ehkä muutama liikaa. Ulkoasu on ihana, nyt vasta huomaan, että tausta on lumihankea, fiksu idea! Kuvat ovat hyvälaatuisia ja tekstiäkin on sopivasti. Postauksia tulee melko pitkillä aikaväleillä tässäkin blogissa.
Arvosana: 9+


Kultakalan toinen blogi, joka liittyykin hevosiin. Olen tätä blogia joskus pari kertaa selaillut, ja aloin nyt seuraamaan Bloglovinin kautta. Ulkoasu voisi olla vaaleampi, tumma ulkoasu luo vähän synkän tunnelman. Banneri on ihana, miinuksena vain vasemman alalaidan hieman heilahtanut kuva. Mutta hevosten ilmeet ovat ihanat!
Arvosana: 9+


Tätä blogia kirjoittaa foorumin Julleff. Ensin mietin hetken, kenen blogi mahtaa olla kyseessä, kun bannerissakin on ilmeisesti Neealla joskus ollut hevonen ja vaikutti muutenkin tutulta, kunnes tajusin tämän olevan Julleffin blogi. Tykkään bannerin yksinkertaisuudesta, vaikka kuva on hieman (tosi vähän) pikselöitynyt. Blogin harmaa ulkoasu ei ihan sovi yhteen bannerin kanssa, mutta on muuten kyllä tosi kiva. Hyvälaatuisia kuvia löytyy joka postauksesta paljon, vinkki niille, jotka katselevat mieluummin kuvia! Tekstejä tulee melko harvoin, noin kolmen viikon aikavälillä. 
Arvosana: 9½


Kepin jälkiä -blogia kirjoittaa Lumipallo. Olen blogia seurannut jo jonkin aikaa, suosittelen! Postauksia tulee aktiivisesti, kuvat ovat hyvälaatuisia ja niitä on paljon. Bannerissa on paljon värejä, joka kiinnittää varmasti lukijoiden huomion ja kiinnostuksen. Ulkoasu kiinnittää ehkä vähän liikaa huomiota, mutta sopii hyvin banneriin.
Arvosana: 10-


Tätä Viltsuh.in kirjoittamaa blogia olen seurannut jo pitkään. Blogiin tulee postauksia aktiivisesti monien hyvälaatuisten kuvien ja selkeän tekstin kera. Hevoset ovat myös hurjan söpöjä! Ulkoasu, perus valkoinen, josta en yleensä tykkää, sopii tähän blogiin. Banneri on myös tosi kiva, pyöristetyt reunat saavat blogin näyttämään huolitellulta. Plussaa myös someiconeista!
Arvosana: 10


Tätä blogia kirjoittaa Kht Rusko. Ensisilmäyksellä ulkoasu vaikuttaa kivalta, mutta tarkemmin katsoessa alkaa silmään pistämään, kuinka tausta vaihtuu valkoiseksi. Mielestäni koko blogin tausta voisi olla samanlaista kuvaa. Banneri on tosi kiva, hepat on hurjan suloisia! Postauksia tulee suht. usein, tosin kuvis on melko vähän.
Arvosana: 9+

Tätä blogia kirjoittaa Minä (en siis minä, vaan kirjoittajan nimimerkki on Minä :D). Tätäkin blogia olen jo tovin seuraillut. Postauksia tulee tiiviiseen tahtiin ja suurin osa kuvista on hyvälaatuista. Ulkoasu on oikein kiva, yksinkertainen. Banneri samoin, vaikka tuollaisiin kolmen kuvan yläkuviin törmääkin melko monessa blogissa. Hei mitä, apua, sinnekkö Kalle, Nami ja Tassu on päätynyt asumaan? :)
Arvosana: 10-

Tätä blogia kirjoittaa Amanda. Kyseessä on lifestyle-blogi, jota alankin saman tien seuraamaan Bloglovinin kautta. Tässä tapauksessa valkoinen ulkoasu sopii hyvin blogiin, koska bannerin teksti on musta. Banneri on kivan yksinkertainen, vaikka voisi tietysti olla persoonallisempi. Postauksia tulee tiiviiseen tahtiin, ja kuvien laatu on erittäin hyvälaatuista. Videoitakin on!

12 kommenttia:

 1. Kiitos arvostelusta :)

  VastaaPoista
 2. Voi myöhästyin :D aloitin muuten blogisi (yksityisen) lukemisen toisellakin käyttäjällä niin pysyn ajan tasalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeat syövät hitaat :D Ja hienoa!

   Poista
 3. Kiitos tosi paljon!!

  VastaaPoista
 4. Jensku24.4.14

  Ihana uusi banneri! Crysin pää vähän kulmikaasti rajattu, mutta mikäpä minä olen sanomaan kun itse en osaisi tuonkaan vertaa.. ;) Onnittelut 50:stä lukijasta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo Crysin huono rajaus jäi itseäkin häiritsemään, mutten jaksanut enää korjata, kun olin jo ladannut sen tänne :D

   Poista