20.4.2014

How to do: hyppää metri

Mulla on tavoitteena pystyä kesällä hyppäämään vaivattomasti kepparilla metriä, ja tänään alkoi treenaus. Kamalasti en kyllä voi putkeen hyppiä niin korkeita, ettei tule jaloilta sanomista, mutta aion olla kesällä vireessä!
Hyppäsin Lealla. Pystytin etupihan nurmikolle kaksi estettä, vaikka hyppäsinkin suurimmaksi osaksi vaan tuota isompaa. Lämmittely tapahtui hiekkakentällä.


8 kommenttia:

 1. Heei vähänkö kiva postaus, ja video on ihan paras! :D Kyllä se metri menee vielä, kun muutamia kertoja hyppelet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hahaa, mä naureskelin tolle videolle pidemmänkin tovin :D Jep, eiköhän se siitä vielä lähde!

   Poista
 2. Kiva :DD Oot ilmeisesti vaihtanut nimimerkin Kajoksi. En ole varma, oletko vaihtanut jo aiemmin, mutta en ole ainakaan huomannut :) Sielläkö on ihan shortsikeli? Paljoko plussaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, vaihdoin nimen Kajoksi eilen, kun ajattelin että on selkeämpää jos olen foorumilla, bloggerissa ja sivuilla Kajo. :) Ja juu, täällä on koko pääsiäisloman yli +15! :)

   Poista
 3. Nice video! Ja kiva postaus, ja eiköhän se metri siellä kohta mene. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, enköhän mä kesään mennessä sen metrin pääse, ellen sitten tapa jalkojani :D

   Poista
 4. Hahhah mulla onkin silleen etten ees lämmittele kun hyppään, köh... Sitäpaitsi melkein joka kerta nostan 110-120 cm enkä tajua miksei jalat sano mitään?? :o
  (- Lila)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sulla on vaan tosi vahvar jalat! ;) Kelpais kyllä mullekin pystyä hyppäämään noin korkeita ilman jalkojen kiukuttelua!

   Poista