9.2.2014

Maastoviikonloppu ja mieletön tuuri

Viikonloppu on mennyt poikkeuksellisesti maastoilupainoitteisesti. Kerran olen ratsastanut kentällä, silloinkin yritin iltamyöhään jotain KÜR:n tyyppistä.
Varoitus, kyseessä on kuvapainoitteinen postaus!
Lauantaina päätin olla ahkera ja otin maastoon kamerajalan mukaan. Ratsuna toimi Leo. Sumuisen sään takia kuvista tuli hiukan huonohkoja, mutta kelvatkoon. Ja ensimmäistä kertaa elämässäni mulla oli korkea ponnari. :-D

Osallistuin tällä kuvalla foorumilla yhteen valokuvauskilpailuun, tosin muokkasin vähän pinkimmäksi väriteemaa, koska aiheena on rakkaus. 

Kutitti.


Mikä huuhkajailme! :-D
Sunnuntaina Neea sai idean, että lähdettäisiin koko porukalla (Siru, Neea, minä) jonkin sortin vaellukselle. Oikeastaan se oli ihan perus maastolenkki, kesti vaan normaalia pidempään, kolme tuntia. Tuohon kolmetuntiseen sisältyi kuitenkin ehkä yksi elämäni onnellisimmista hetkistä! Siitä kerronkin lisää kuvien jälkeen. ;-)



Maalaistunnelmaa.

Lähtöpiste. :-D




Mahto olla vaativa hyppy, kun ohjatkin lähti käsistä. :-D Oikeastaan oja kyllä oli aika leveä...

...mutta olisi sen yli voinut kävelläkin.

Tykkään tästä niin kamalasti!

Tiedän, Bluen turvasta pursuaa vähän vanua. En ole jaksanut korjailla, herrassa on muutama muukin reikä..




Hangessa oli sellaisia pieniä ötököitä. :-D


 

Tästäkin tykkään kovasti, Norasta saa aika kivoja kuvia.



Hevonen asialla.



Lentokonekuvat on parhaita.
Noniin, nyt siihen asiaan. Tämä ei kyllä liity keppareihin mitenkään, mutta kerron silti. Jotkut foorumilla saattavatkin jo tietää, kun sielläkin kerroin. Joo eli siis, kun oltiin tuolla maastossa, meitä vastaan tuli nainen ja 16-vuotias tyttö islanninhevosen ja puoliverisen selässä. Puokki säikkyi meidän keppareita ja lopulta päädyttiin siihen keskelle tietä silittelemään hevosia ja juttelemaan ratsastajien kanssa. Nainen kyseli meidän ratsastuskokemusta (ja heitti yhdessä kohdassa vitsin "pitäähän niitä keppareitakin liikuttaa") ja kun kerrottiin tämä kysyi, että kiinnostaisiko meitä alkaa liikuttaa niiden Sonja -nimistä welsh/shettis -risteytystammaa. Oltaisiin kuulemma juuri sopivan kokoisia ratsastamaan sitä, eikä heillä ollut ketään muuta joka sitä voisi liikuttaa (kaikki liian pieniä ja isoja). Asuivat siinä lähellä, joten meiltä on autolla vain 10 minuutin matka, eli mikäs siinä sitten! Nainen antoi numeronsa jne. esiteltiin toisemme ja hepat. Nyt oltaisiin huomenna menossa tutustumaan Sonjaan. :-) Hahah, oltiin koko loppumaasto ihan taivaissa ja kyseltiin, että onko tää totta. :-D Kun käännyttiin jossain välissä takaisin, ratsukot tulivat taas vastaan ja juteltiin vähän lisää +Siru roikkui satulassa, että nainen (en viitsi mainita nimeä täällä) pääsisi takaisin puokin selkään, oli vissiin pudonnut.
On se jännää miten noinkin erikoisessa tilanteessa voi yhtäkkiä päätyä ponin liikuttajaksi! :-D

14 kommenttia:

  1. Ihana postaus, rakastuin tuohon vuonikseen! <3 Ja hei, kuulostaa tosi kivalta tuo ponin liikutus, mahtava tuuri kävi kyllä teillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanks, vuonis on Acer nimeltään, Sirun heppa :-) Ja niin todellakin kävi, en vieläkään kykene uskomaan sitä todeksi! :-D

      Poista
  2. Oon ihan kade sulle ku löysit liikutusponin! :D Itse en meinaa löytää sitten millään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Älä oo, kyllä säkin sellaisen joskus vielä löydät ;-) En itsekään uskonut löytäväni, mutta sitten tämä päivä tuli :-D

      Poista
  3. aivan SUPER söpö toi mustavalko laikukas! En oo ikinä nähny hienompaa! :O Mut kuka sen teki?
    kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noran on tehnyt foorumin Neaa, ei siis tää meiän Neea, vaan siis Neaa :-D
      Ja kiitos! :-)

      Poista
  4. Tosi kiva postaus ja onnee liikutusponista :) Olis vaan meilläkin noin lähellä hevosihmisiä, jotka kaipais liikuttajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävi todellakin tuuri että kaipasivat ponille liikuttajia :-) Ponin omistaja kertoi itsekin, että kävi kyllä tuuri kun tuli sopivan kokoisia heppatyttöjä vastaan.

      Poista
  5. Ihana postaus ja tosiaankin mieletön tuuri! :D Aiotko kirjoittaa siitä liikutusponista täällä blogissa? Minua se ei haittaisi, mukavaa vaihtelua sinänsä sekin ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi olla, että välillä voisi tulla mainintoja siitäkin, ellei jopa kokonaisia postauksia. Pääosin yritän kyllä pitää tämän keppariblogina :-)

      Poista
  6. Ootpa nätti, ja onnee liikutusponista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, kiitosta :-D Käytiin tänään kokeilemassa Sonjaa, oli tosi kiva poni. :-)

      Poista
  7. http://khtmanyhearts.blogspot.fi/2014/02/61haaste.html
    Linkissä ois sulle muuten haaste, jos pystyisit tehä? :)

    VastaaPoista