1.2.2014

Let it snow, let it snow...

Tällä viikolla on tullut kamalasti lunta! :-) Pääsee jo juuri ja juuri kahlaamaan hangessa, mikä on esimerkiksi maastoilussa ehdottomasti parhainta. Viime postauksesta on taas jonkin aikaa, mutta ensi viikolla saan todennäköisesti jo viikolla tehtyä jonkun postauksen, koska (kuten jo viime postauksessa kerroin) uuden jakson lukkari antaa valoisalla ratsastamiseen mahdollisuuden.
Nyt kuitenkin tähän viikkoon. Maanantaina ehdin juuri ja juuri valoisalla ajalla ratsastamaan ja kuvailin myös vähän. Ihanan, pöllyävän puuterilumen vuoksi ajattelin mennä Tedin kanssa laukkailemaan etupihalle. Tedi oli innoissaan, hetkeen ei ole sekään päässyt hankeen juoksemaan.

Tää on taas näitä Tedin muodonmuuttajan taitoja; hyrräponi. Liekkiponikin se on yhdessä kuvassa ollut. :-D


Nyt pitäisi alkaa ottamaan tuo ratsastaminen vähän yllä olevaa vakavammin, koska kunto alkaa olla kohta melko surkea kun tuollai kevyesti aina ratsastelen. Ensi kuun 16. pvä olisi täällä meillä estekisat, tosin Neean järjestämänä, joten pääsen itsekin osallistumaan. Laitoin matalimpiin luokkiin Leon ja Bluen ja korkeimpaan Tedin ja Leon. Blue oli aika riski, koska noh... No kaikki tietää millainen se osaa olla. Mutta toisaalta nämä kisat on erinomainen mahdollisuus vähän katsella miten ruuna suhtautuu kilpailutilanteisiin +ollaan omalla kentällä, niin ei ehkä ihan niin jännittynyt olisi. Jos asut lähellä Orimattilaa, niin täältä pääsee osallistumaan, jos kiinnostaa. :-)
Ja tämän talven aikana on vielä Kht Ceantean kisat, joihin osallistun Tedin, Leon ja Lean kanssa. Tedi ja Leo esteluokissa, Lea ja Leo koululuokissa. Näihin ei ole vielä päivänmäärää päätetty.
Seuraavan kerran ratsastin vasta lauantaina. Oikeastaan mun ei olisi silloinkaan kannattanut ratsastaa, koska mun lähes koko oikea puoli vartalosta on ihan jumissa ja lihakset kipeänä olkapäästä polveen asti ja vasenkin polvi kipuilee. Menin silti kentälle "kevyesti" ratsastamaan Lean. Ottelin aluksi vähän kuvia ja kokeilin Nonono:n Pumpin blood -biisiin KÜR:ia. Näkyin kyllä, etten ole missään parhaimmassa ratsastuskunnossa, sen verran tönkköä menoa oli.

Jotain etuosakäännöksen tapaista.


En tiedä näkyykö kuvassa, mutta Lean harja näyttää ainakin omaan silmään aina välillä vähän lilalta.
Neljän aikoihin lähdin käymään Sirun kanssa maastossa Rikerillä ja Genillä. Lunta oli tosi kivasti niin saatiin vähän hankitreeniä.
Talven kauhu..Noi lumihiutaleet on kyllä juu kivoja kuvassa, mutta kun ne osuu noin lähelle linssiä, ei ne enää niin kivoja ole...
He-hei, jo 35 lukijaa! Olisiko teillä joitain toiveita 40 lukijan kunniaksi, jos se nyt saadaan täyteen? Jos tulee paljon ideoita, laitan pystyyn äänestyksen. :-)

2 kommenttia:

 1. Keppari päivä
  Myday
  tallin esittely

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallin esittelyn olenkin jo joulukalenterissa tehnyt, mutta laitan nuo muut mietintään :-)

   Poista