7.2.2014

Only the strong shall survive

Otsikko ei liity postaukseen oikeastaan mitenkään, mutta en muutakaan keksinyt... :-D
Ääh, piti tulla jo keskiviikkona kirjoittamaan, mutten ehtinytkään. Taisiisjaksanut.
Kuitenkin, tiistaina en ollut taksvärkin takia koulussa, vaan siivosin taloa. Päätin viedä hevoset tuulettumaan tarhaan siksi aikaa, eli n. 4 tunniksi. Ja aina unohdan kuvata yhden hevosista/kuva on epäonnistunut.Seuraavan kerran puuhasin heppojen kanssa torstaina. Harjoiteltiin pitkästä aikaa vähän korkeampia esteitä Neean kanssa, Sm-kisoja varten, jos edes niihin päästään. Itselläni oli pieni pomppuponini Tedi ja Neealla Rokki. Kerrankin sain hyviä kuvia, kun Neea oli minun kameraani paremmalla kameralla kuvaamassa. Esteet olivat 60-70 cm, korkeampaa en farkut jalassa uskaltanut.


Kaunis sensuuri
Nämä alkaa olla aika tyypillisiä Tedi-kuvia :-D


Salama+sormi salaman edessä+Rokki sabotoi jne. jne.


Suoraan Tedin sivuille, aivan ihana poseeraus!

Just dance.
Viime postaukseen ei kamalasti tullut erikoispostausideoita, jos nyt olisi? Kaikki käy, paitsi videot, koska editointiohjelma on sanonut itsensä irti...

8 kommenttia:

 1. Anonyymi7.2.14

  My Day kuvina? :)

  VastaaPoista
 2. Joku suitsien teko-ohje kuvina, suuttomalle kepparille ;)
  My Day kuvina
  Sun hevosten ruokien esittely (jos niitä ruokitaan, itselläkin on ruokia mutten jaksa niitten kanssa ikinä värkätä, ratsastan vaan ;))
  Sun huoneen esittely

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, noista voisi toteuttaa vaikka kaikki, vaikken kylläkään hevosia ruoki, ruoat on enemmänkin koristeena meidän tallissa :-D

   Poista
 3. Sun blogi on vaan niin ihana, aina tekee näitä postauksia katsellessa mieli napata heppa tuolta nurkasta ja mennä sillä ratsastamaan. :)

  VastaaPoista
 4. Jotain esittelyä susta. Tai varusteiden esittely. Jotain sun keppihevos-historiasta. Ja sun blogi on yks munkin suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen noista taitaa olla jo joulukalenterissa tehty, mutta katsotaan. Ja kiitos, kiva kuulla! :-)

   Poista