16.2.2014

Kht Grimlockin kisat 16.2.2014.

Tänään oli sitten Neean kisat ja oli tosi hauskaa! Varautukaa kuvapommiin, sillä kuvasin varmaan jokaisen radan +lämpät ja hepat. :-D
Kisapäivä lähti käyntiin laittamalla hepat valmiiksi ja auttamalla Neeaa mm. esteiden kantamisessa jne. Aloitin Leolla lämppäämisen jo ennen kuin kukaan oli ehtinyt tulla. Kisaajia oli minun lisäkseni vain neljä, koska kolme perui muutamaa tuntia ennen kisoja..
Ensimmäisenä saapuivat Ida (Bella1524) ja Pirja. Idalla olikin tuttu poni mukana;
Scottehan se siinä. :-)

Pian saapuivat myös Sini (Sinttu :3) ja Milla (Keppistypy). Kisat saatiinkin nopeasti käyntiin. Ensimmäinen luokka oli ristikkoluokka, johon osallistuin Leolla ja Bluella. Leo oli tosi rauhallinen ja sisäisti (heheh, Sini :-D) uuden tilanteen nopeasti. Blue taas oli totaalinen aasi, pomppi sinne tänne ja pukitti radalla. Sijoituin kuitenkin hyvin, Bluella tuli kolmas sija ja Leolla toinen sija (en sitten välttämättä muista oikein, kellä hevosella sijoituin)
Ja näitä kuvia oli sitten hauska ja kamala sensuroida, koska voi tätä määrää, mutta varsinkin Sinin ilmeiden sensurointi sai aikaan huutonaurukohtauksia! :-D


Poni oli hiukan hämmentynyt kun yhtäkkiä pihalla oli täysin tuntemattomia hevosia (ja Scotte, jota se iloisesti tervehtikin)

Iloinen meininki ja mun ihanat sensuurit



Sini ja Pähkinä


Milla ja Bella (?)


Ida ja Scotte


Milla ja Nelli


Ida ja Sweet Melody



Pirja ja Fallen Angels (?)




Pirjan hevonen K.P El Gran Lu'ed

Sinin hevonen Brown ja taustalla kai Nelli



Seuraava luokka oli 20-30 cm. Minä taas Leolla ja Bluella, joka osasi jo vähän käyttäytyä. Sijoille pääsin, toinen sija Bluen kanssa.



Pirja ja In the end



Kolmas luokka oli 30-40 cm. Tässä luokassa tuli muistaakseni kaatuminen, by Sini. :-D Ja itse aloin sutia tässä vaiheessa oikein olan takaa. Ei ihan nuo kengät pitäneet.. Sijoituin kolmanneksi Leolla.





Tykkäilen paljon noista Idan kengännauhoista.
Neljäs luokka oli 40-50. Tässä luokassa olin kolmas Leon kanssa, Bluen kanssa tuli hylkäys kun onnistuin lentämään selälleni. :'-D
Nurin meno ei ollut kovin kaukana :-D




Pikkuveli halusi ilmeisesti aitionpaikan.

Leo: "Joo, tuo tänne se palkinto"


Kjeh Kjeh



Seuraava luokka, joka oli myös toiseksi viimeinen esteluokka, 50-60 cm. Olin toinen Leon kanssa.


Pirja ja Chikeeta's Random

Yritettiin olla taiteellisia :-D



Sini yritti pelastaa mut sensuroimiselta seisomalla auton rekkarin edessä. :'-D


Lähestulkoinen kaatuminen.


Viimeisessä esteluokassa, 60-70 cm oltiin vain Sini ja minä. Otin käyttöön salaisen aseeni, Tedin, mutta noh.. Leo voitti luokan ja Tedi ei edes sijoittunut. Todellinen salainen ase :-D Häpeäis nyt, kun nuoremmainen poni sijoittui paremmin! No, olin silti tyytyväinen Tediin.


Kaninloikka



Tämän luokan jälkeen Sini lähti, Pirja ja Ida jäivät vielä näyttelyihin, jotka Ida voitti. Tämän jälkeen hypättiin hetki nelistään, jonka jälkeen hekin lähtivät.

Siellä se Sini menee auton kanssa. Jostain syystä nauroin tälle ihan kamalasti :-D


Loppupäivä menikin sitten Artjärven kirkossa (Gospel-messu, liittyy rippikouluun) ja kävin moikkamassa Sonjaa nopeasti kun haettiin Neea ja Inka (Neean kaveri, mainittiin joskus tässäkin blogissa nickillä Zami).
Tässä postauksessa ei ollut ollenkaan kuvia minusta, mutta laitan niitä jonkun toisen postauksen yhteydessä kunhan Sini saa lähetettyä niitä minulle. :-)

11 kommenttia:

  1. Ihana postaus, ja joo keh keh! Oli mahtavaa...

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, tuli itsellekin hyvä fiilis ja hinku kisaamaan...

    VastaaPoista
  3. Täysin samaa mieltä kuin Viltsuh. ;) Itse en ole ikinä oikeastaan kisoissa ollut, paitsi kesällä omissa kisoissani, joissa ei ollut minun lisäkseni kuin kolme kaveria.. :) Meidän kulmilla kun ei oikein paljoa keppariharrastajia pyöri.. :( No, onneksi pääsen kisaamistunenlmaan sun blogistas! x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jensku17.2.14

      Kisaamistunnelmaan*
      Ei kisaamistunenlmaan :)

      Poista
    2. Heh, kiitos! :-) Kyllä säkin varmasti vielä joskus pääset kunnolla kisaamaan, kaverien välisistä kisoista mäkin aloitin. ;-)

      Poista
  4. mäki haluun! D: Epää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä säkin joskus varmasti kisaamaan pääset! ;-)

      Poista