15.6.2016

Valkoharjan kisat 5.6.2016
Kesäloman eka päivä valkeni aikaisin, oikeastaan ihan liian aikaisin mun makuun. Kahdeksan aikaan aamulla istuin jo junassa matkalla kohti Kotkaa ja @valkoharjan kisoja. Matkan varrella seurakseni hyppäsivät Verba ja Tutti ja päästiinkin heti kättelyssä esittelemään tätä harrastusta konduktöörille, joka ihmetteli keppejä repuissamme. 
Melkein koko meidän tiimi tuli kisapaikalle useamman tunnin etuajassa, sillä oltiin luvattu auttaa Jonnaa esteiden kantamisessa ja ratojen rakentamisessa. Kisakenttänä toimi iso nurmialue, jossa innostuttiin vähän juoksentelemaankin hommien ohella. Kahdentoista aikoihin alkoi muitakin kisaajia ilmaantua ja kun kaikki oli ohjattu rivitaloalueen läpi kisapaikalle, pääsivät luokat alkamaan.

Luokkina olivat 40 cm tyyliluokka, 40-50 cm, 50-60 cm, 70 cm ja 80 cm jossa 90 cm korotettu uusinta sekä 100 cm clear round ja kür. Itse olin ilmoittautunut kaikkiin Crysillä ja/tai Sigellä, mutta päädyin paikan päällä perumaan kürin sillä esteluokat vei musta kaikki voimat eikä mulla ollut edes biisiä. 100 cm clear round myös lopulta peruttiin kokonaan, sillä tuuli oli niin voimakas ettei esteet enää millään pysyneet pystyssä. Se vähän harmitti, sillä olisin kovasti halunnut päästä yrittämään metrin luokkaa.

Kaikki kuvat © Tutti, @kht_kultatahti_original ellei toisin mainita

Toi kenttä oli kyllä oikea unelma tyyliluokkaa ajatellen. Tilaa oli hyvin ja pohja oli ihana, sain varsinkin Crysillä tehtyä hyvät tiet. Aikaluokissa, varsinkin korkeimmissa esteiden pitkät välit alkoivat olla mulle ongelma, kun kunto vaan loppui kesken ratojen. Ei kyllä ihme sillä lähdin radalle aina hirveällä vauhdilla, ei voimat ihan riittäneet loppuun saakka. 
Nämähän olivat Sigen ensimmäiset kisat, joten olen tosi tyytyväinen että radat meni hyvin ja puhtaasti, kuten Crysilläkin. Ekoissa luokissa Sigge vähän kyttäsi vesiestettä ja tyyliluokassa tultiin vähän pohjaan seiskalla ja ori teki jonkun ihmeellisen ja vauhdikkaan sivuloikan 90 cm luokassa kun tuuli kaatoi esteen mennessämme sen ohi. Pikkuvikoja, onneksi oli myös Crys joka oli taas täysin elementissään!

Kuvauksesta ja äänitehosteista kiitos koisoille

Sijoituksia tuli ihan kivasti, Crys oli ensimmäinen tyyliluokassa, joka on selkeästi mun vahvuuksia, ja 40-50 cm luokassa Crys oli toinen ja Sigge kolmas, 70 cm luokasta Sigge nappasi toisen sijan ja 80-90 cm luokasta kolmannen. Sain myös "hyvä osallistuja" -palkinnon.

© @khtmillionhoneyKisathan ei tähän taas lopu, sillä huomenna olisi Forestan kesäkisat. Sinne lähden Crysillä isompiin esteluokkiin ja küriin (jota en taaskaan ole pahemmin treenannut) ja Hypellä pikkuluokkiin. Hype vähän jänskättää, sillä se on vielä nuori ja kokematon, mutta ehkä me pikkuisista esteluokista selvitään. Jos se siis osaa käyttäytyä kisatilanteissa.. Katsotaan mitä postausta niistä kisoista sitten tulee, tuntuu kyllä vähän ettei postaukset ole viimeaikoina oikein muusta kertoneetkaan kuin kisoista.

4 kommenttia:

  1. Tykkään niin paljon näistä sun kisapostauksista, videot on aina iso plussa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Yritinkin tähän postaukseen panostaa vähän enemmän. :) Mäkin tykkään aina katsella muiden ratavideoita!

      Poista