12.6.2016

#koisoleiri2k16 6.-8.6.

Sisältääpäs otsikko paljon numeroita. Mutta niin, leiripostauksen aika! Ensin ajattelin, että tulen julkaisemaan vaan kivoja kuvia ja leirivideon, mutta tyhjän kirjoituspohjan avattuani sain yllättäen puhtia ihan kunnon postauksen kirjoittamiseen.
On muuten hurjaa tajuta että meidän tiimin - tai emmehän me silloin vielä olleet tiimi - ensimmäisestä leiristä on jo yli vuosi. Niin se aika vaan menee ja viikko sitten leireilimme jälleen samaisessa pikku mökissä @kht_jevtselin takapihalla.


Ylläolevat kuvat kiteyttävät todella hyvin koko leirin. Ei me mitään järkevää tehty, lähinnä loikittiin esteitä ja tanssittiin randomisti randomeihin biiseihin. Vikana yönä pirteimmät, joihin minä en kuulunut, valvoivat auringonlaskusta sen nousuun. Käytiin me kerran maastossakin ja pelattiin heppafutista jumppapallolla.

Tapahtui mitä tahansa, Crys on aina söpönä! 

Maanantai-iltana sai upeita kuvia
Sain juuri kuvailtua koko leiriä muutamalla rivillä ja totesin että se saa riittää. En mä oikein osaa tarkemmin kertoa mitä me tehtiin, kun emme varsinaisesti tehneet mitään. Ehkä tästä sitten tulee kuvapostaus, mutta sen osaan kertoa, että meillä oli hyvä ja rento fiilis jonka toivon kuvista ja videolta välittyvän.
On se leireily vaan niin mukavaa, joten onneksi se ei päättynyt tähän! Meinaan joskus heinä-elokuun vaihteessa tiimimme suuntaa kohti Pörrön (@khtiran) upeaa mökkiä leireilymielessä. Pidetään sormet ja varpaat ristissä että säät suosii, sillä mikä olisikaan mahtavampi kesäloman päätös kuin kolme aurinkoista päivää mökillä hyvässä seurassa. Toivottavasti saadaan silloin keppareiden suhteen enemmän jotain järkevää aikaa kuin tällä leirillä. :D
Kiitos toverit mukavasta leiristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti