3.4.2016

Kisat 2.4. @khtskyhorse

Moikka! Hurjan mukava viikonloppu takanapäin, juuri sain kassit purettua ja nyt pääsen kirjoittamaan tätä kisapostausta. Tosiaan, jos joku ei viime postausta lukenut, niin olin viikonloppuna Tutin (@kht_kultatahti_original) luona ja lauantaina kävimme kisoissa.

Kisat pidettiin Kouvolassa @khtskyhorsen luona, jonne minä, Tutti ja Jonna (@valkoharja) matkustettiin junalla, mikä oli muuten hurja kokemus pikku Kajolle joka en koskaan ennen ollut junalla matkustanut. :D Kouvolassa Verba (@hhipsunen) oli meitä vastassa ja Eurokangas/Hese tourin jälkeen lähdimme kohti kisapaikkaa.
Kaikki postauksen kuvat joko minun, Jonnan, Verban tai Tutin ottamia.Kisaratsuina mulla oli Raph kolmessa ekassa esteluokassa ja Rami kahessa korkeimmassa sekä kürissa. Alunperinhän Hypen piti olla mukana Raphin sijasta, mutta kuten viime postauksessa totesin, se hevonen ei ole vielä valmis kisaamaan.
Luokat alkoivat perinteisesti matalimmasta, ristikkoluokasta jossa oli tyyliarvostelu. Rata oli mun mielestä mukavan helppo, mutta korkeuden kasvaessa myös haastetta riitti tiukkojen kurvien vuoksi. Raph suoriutui ekasta luokasta hienosti ja ilmeisesti tyylikkäästikin, sillä napattiin tästä luokasta ensimmäinen sija!Kisaajia ei ollut kovin hurjia määriä, joten luokat eteni nopeasti ja seuraavana oli 40-50 cm aikaluokka. Me ei Raphin kanssa pärjätty tässä luokassa nopeille pinkojille, mutta selvittiin puhtaasti.

Illuminati toi Jonnalle onnea
Kolmas luokka oli myös 40-50 cm, mutta tyyliluokka. Tää taitaa olla yksi mun vahvuuksista, sillä ensimmäinen sijahan sieltä tuli. Pakko muuten kehua tota kenttää, sillä siinä oli mukava, joustava hiekkapohja joka teki hyppäämisestä kivaa eikä ollut mutainenkaan kuin ihan vähän yhdessä kohdassa.

Tauolla ponit otti yhtäreitä!
Neljäs luokka oli 60-70 cm aikaluokka, joka me Ramin kanssa vähän tyrittiin. Vedin yhden kurvin vähän liian tiukaksi ajatellen ettei tämä ole korkeus eikä mikään, että helposti tästä pääsee. No, se vähän kostautui sillä tämä este kolahti alas. Jäi ärsyttämään, pitkin olla taas niin tyhmä, paremmalla tiellä siitä olisi helposti päässyt yli! Tästä luokasta ei siis sijoitusta.Viimeinen esteluokka oli se kauhistelemani 80-90 cm. Nyt en yhtään miettinyt vauhtia, vaan keskityin hyviin teihin ja siihen että pääsen puhtaasti radan loppuun. Kevyestihän se meni ja toinen sija, kyllä olen tyytyväinen!

Tauon aikana loikittiin vähän metriä yksittäisenä. Taustalla @kht_charm katkoo keppiä johonkin tarkoitukseen.. :D

Viimeinen luokka johon osallistuin oli kür. Tätäkin olin hiukan stressannut, sillä musiikin valitsemisessa oli ongelmia kun kunto ei meinannut riittää mihinkään, mutta löysin lopulta tarpeeksi lyhyen ja tahdiltaan rauhallisen biisin. Rata meni hyvin, selviydyin paremmin kuin kotona harjoituksissa! Videosta tosin huomaa, etten kauaa jaksanut koota askelia ja varsinkin loppua kohden lössähti, mutta muuten olen tyytyväinen. Ensimmäinen sija tuli tästäkin! Tutti sai myös paljon kivoja kuvia, mahtaisiko olla uuden bannerin aika? ;)

Rami vähän kulkee luotiviivan takana ja matalana, mutta on toi ori aika metka ratsastaa
Kuvaajaorjani Verba asemissaan - nakitin hänet videoimaan mun radatKiitos kuvauksen loppuhuipennuksesta Verballe.. :D
Jäljellä oli vielä näyttelyt, joihin minä en osallistunut, mutta muut tiimiläiset kyllä. Tämän jälkeen kiiteltiin kisoista ja lähdettiin kohti juna-asemaa. Kiittelin kisoista vielä Whatsappin kisaryhmässä ja kiitän täälläkin. Kiitos siis @khtskyhorselle mukavista kisoista! Ilmapiiri oli lämminhenkistä ja iloista, luokat etenivät hyvää vauhtia ja mokkapalat olivat herkullisia, ehdottomasti tulossa uudelleen jos joskus järjestetään. Oli myös mukava tavata tiimiläisiä ja paria muuta tuttua sekä jutella uusille kasvoille. Oikein onnistunut kisakauden aloitus!

12 kommenttia:

 1. Jee hyvä kisapostaus, kivoja kuvia ja ratavideot on aina mielenkiintoista katseltavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Itekkin mielelläni katon muiden ratavideoita ni siksi aina haluan omiakin suorituksia videolle :D

   Poista
 2. Itsellä alkaa kisakausi näillänäkymin vasta kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että alkaa kumminkin jossain vaiheessa! Heh, viime vuonna mun kisakausi alkoi elokuussa.. :D Ootko siis palannut harrastuksen pariin?

   Poista
  2. Joo oon! Naapuriin muutti kepparityttö joka sitten toi mut takaisin tähän harrastukseen!

   Ja siis en huomannut tätä (ei tarvitse julkaista aikaisempaa kommenttiani :D) mutta ootko vaihtanut ig nimen/poistanu instan?

   Poista
  3. Hienoa että oot taas mukana tässä touhussa! En oo poistanut instaani, mutta vaihoin nimen joskus tammikuussa, nykyään olen @thefourways :)

   Poista
 3. Liisa S.5.4.16

  Hyvä postaus! Ratavideot tosiaan oli kiva plussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ratavideot on aina kivoja, näkee itsekin miten pahasti siellä radalla säätää :D

   Poista
 4. Anonyymi10.4.16

  Oikein nättiä menoa sulla tuolla kisoissa!:) Tekee heti mieli päästä kisaamaan, kun en ole ikinä edes ollut keppari kisoissa, koska en ole löytänyt kisoja jotka järjestettäisiin oikeaan aikaan oikeassa paikassa.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Skh-foorumille tulee yleensä ainakin suuremmista kisoista ilmoitukset, kannattaa myös Instagramissa seurailla kepparitilejä, sillä kisojen pitäjät infoavat tulevista kisoistaan omilla tileillään!

   Poista
 5. Apua, nyt tuli kauhea kisakuume! Nätisti meet :)

  VastaaPoista