29.4.2016

SM-kilpailut & kadunvaltaus

Herranjestas, viime viikonloppu oli ehdottomasti mun elämän parhain! Tiimistä oli kahdeksan yhdeksästä paikalla, tapasin vanhoja sekä uusia tuttavuuksia ja näin pääkaupunkia, eikä unohdeta että olin mukana valtaamassa Helsingin katuja!

Kuvista kiitos Tutti!
Viikonloppu alkoi sillä, että matkustin perjantaina Tutin luokse kera Crysin. Verba oli myös paikalla ja ratsasteltiin vähän yhdessä, muuten lähinnä vaan oltiin tai tehtiin jotain epämääräistä. Mulle oikein mieleinen ajanviettotapa!

Hepat keräsivät ohikulkijoilta mukavasti katseita :D


Lähdimme jo lauantaina Helsinkiin, sillä halusimme osallistua kadunvaltaukseen. Yövyimme hotellikämpässä lähellä Gloria-hallia, jossa sunnuntain SM-kisat pidettiin.
Kadunvaltaukseen asti pyörimme Narinkkatorin lähistöllä, keppihevoset mukana tietysti. Keräsimme aikalailla katseita ja muutamat halusivat hepoistamme kuviakin! Mieleenpainuvin kommentti oli ehdottomasti erään miehen suusta päässyt "Herranjumala mikä väri!", jolla hän tarkoitti Jonnan Simppaa, joka on siis liinaharjainen punarautias. :D
Iltapäivän puolella torille oli kerääntynyt runsaasti keppariharrastajia, sillä siellä pidettiin Flash Mob ja kadunvaltauksen reitti alkoi sieltä.


Crys pääsi muutamaan yhteiskuvaan, mm. Solkuntallin Thorin kanssa!
Routawaaran Vertinkin kanssa se halusi kuvaan..
..sekä BigApplen Ultin ja Renhetin Ianin kanssa!
Itse en osallistunut Flash Mobiin, mutta katselin ja kuvasin sivusta. Se vedettiin kahdesti kunnialla läpi ja keräsi mukavasti yleisöä. Esityksen jälkeen alkoi #kepparitvaltaahelsingin, jossa kuljimme lähemmäs 200 harrastajan letkassa Helsingin keskustan läpi Kaivopuistoon ratsastelemaan. Se oli älyttömintä ja siisteintä mitä oon koskaan tehnyt, ei ois musta vielä pari vuotta sitten uskonut! Vaikka vettä satoi, tunnelma oli silti taivaissa ja ainakin mulla oli ihan älyttömän kivaa.

Pysähdyttiin Tuomiokirkon portaille ottamaan yhteiskuvaa

Kadunvaltaushomman jälkeen teimme tiimin kanssa asunnonvaltauksen ja levisimme hotellikämppäämme. Vielä kuitenkin riitti energiaa, joten illemmalla minä, Tutti, Jonna ja Minnikki lähdimme läheiseen puistoon ratsastelemaan, tai lähinnä kuvailemaan. Tälläkin kertaa tuli kommenttia, yksi pariskunta kyseli ja kehui kadunvaltausta ja no, puistoon päästyämme kuului "Do you ride a horse?". :D 


Crys niin eleganttina ja sitten on Simpan "syöksy ja tuhoa" -tyyli

Ei tästä tammasta voi saada muita kuin edustavia kuvia!

Sunnuntaina koitti se kauan ja pelonsekaisin tuntein odotettu tapahtuma, SM-kisat Gloria-hallilla. Tapahtuma tosiaan keräsi väkeä, sillä saavuimme jonottamaan tuntia ennen sisäänpääsyä ja jono oli silloin jo pitkä.
Sisään päästyämme suuntasin ensimmäiseksi @vaellustalliaphe_official:in myyntipöydälle havittelemaan erästä hevosta jonka sitten sainkin. Siitä kuulette tarkemmin ensi postauksessa, vaikka aika varmasti suurinosa siitä jo tietää, kun lähes kaikki lukijani taitavat seurata Instaani. :D


En siis kisannut missään luokassa, mutta Crys oli mukana käsiheppana. Jonna kuitenkin kisasi koulumestaruudessa ja Tutti tyyliesteissä, Nuski estemestaruudessa ja korkeushypyssä sekä Verba näyttelyissä. Ekaa kertaa ikinä mua jännitti toisten suoritusten puolesta, olin ihan hermona kavereideni ratojen aikana! Kaikki kuitenkin meni hyvin, Jonna oli viides ja Tutti kolmas, Nuski ei sijoittunut mutta veti puhtaan radan! Verban Hemuli myös sijoittui toiseksi ja oli tuomarin suosikki.Nää esteet oli niin houkuttelevia!

Kisat kulkivat aikataulusta myöhässä, joten tuli lähtemisen kanssa vähän kiire kun meidän piti ehtiä saattaa Verba junaan. Mutta oli aivan upea kokemus, parasta mitä oon tämän harrastuksen parissa kokenut! Koko reissu ja meidän harrastajien yhteishenki vaikutti muhun niin kovasti, että oon alkanut tulla "kaapista ulos" harrastukseni kanssa, en meinaan enää aio piilotella tai kieltää harrastavani keppihevosia. Meillä on mahtava harrastus, ollaan ylpeitä siitä!

Takaisin Orimattilaan saavuin joskus lähempänä iltakymmentä ja heti seuraavana päivänä aikainen kouluherätys... Voitte kuvitella kuinka väsynyt (mutta onnellinen!) olen ollut koko viikon. Onneksi on perjantai.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi29.4.16

  Näyttää tosi hauskalta!:) voi että kun mäkin olisin halunnut tuonne...
  Ja hyvä kun sanoit tuosta instasta, sillä mä oon unohtanut etsiä sun tilin sieltä ja alkaa seuraamaan, mutta nyt meen kyllä heti etsimään sen!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosi hauskaa!
   @thefourways <-- ;)

   Poista
 2. Voi että, SM-kisat ja kadunvaltaus oli varmaan ihan älyttömän hauskat, niin kateellinen kaikille jotka pääsi sinne! :D ♥ Ehkä minäkin vielä joskus...

  Ansku Koo, kht Titillands

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadunvaltaus oli kyllä mun elämän kohokohta, ihan älytöntä!

   Poista
 3. Kadunvaltaus ja flash mob oli kyl kielämättä ihan sairaan mahtavia. SM-kisoistakin tuli semmonen vaikutelma etta huhhuh! Taitaa olla Suomen keppihevoshistorian yksi merkittävimmistä viikonlopuista!

  VastaaPoista