30.3.2016

Treeniä, kisoja ja kavereita!

Siitä on Kajon viikko tehty.
Moikka! Mun treenausmotivaatio on taas puhjennut kukkaan sulan kentän ja ensi viikonloppuna olevien kisojen ansiosta. Oikeastaan on aika pakko nyt treenata paljon, sillä sain maanantaina tietää pääseväni näihin @khtskyhorsen kisoihin ja olen koko talven laiskotellut niin pakko oli ottaa ja äkkiä itseä niskasta kiinni.
Kisat sattuivat tosi hyvälle ajankohdalle, sillä olen silloin Tytin luona viettämässä viikonloppua. Menemme siis kisoihin yhdessä ja sinne on tulossa myös muita tuttuja ja kavereita, kuten tiimiläisiä. Kisoista ainakin on tulossa oma postauksensa, muusta en ole varma. Kivaa tulee olemaan!

Varoituksen sana; postaus tulee sisältämään paljon videoscreenshotteja.
Eilen, eli tiistaina, painuin heti koulusta tultuani Hypen kanssa "korkkaamaan" lumettoman kentän. Se ei tosin mennyt ihan kuin Strömsössä, sillä yksi kentän kulmista oli yhä lumisohjoinen, joten eiköhän me onnistuttu kaatumaan siinä kahdesti. Muutenkin kun en tuota Hypeä vielä osaa oikein ratsastaa oli meno vähän sitä sun tätä kun ori sähläsi omiaan. Mun oli myös tarkoitus pystyttää kuuden esteen tehtäväkin ja olin sitä varten ehtinyt kantaa kaikki esteet valmiiksi vain tajutakseni ettei kyseinen tehtävä mahdu kapealle sorakentälleni. Joutaa siis odottaa kesään että pääsee etupihan nurmelle.Päädyin sitten hyppäämään yksittäistä pystyä. Jos jotain positiivista tästä ratsastuksesta pitäisi sanoa, niin hypyt meni aika hyvin vaikka Hype vähän kuumuikin ja tuo sula kenttä oli oikein kiva pohja ratsastaa.


Nätit polvet kaatumisen seurauksena, eikös.


Mun oli tarkoitus osallistua Hypellä matalimpiin luokkiin, mutta tän ratsastuskerran jälkeen tajusin ettei nuorukainen todellakaan ole valmis kilpailemaan, joten vaihdoin suosiolla Raphiin. Toinen hevosista on Rami, jolla kisaan korkeimmat esteluokat ja kürin.


Tänään ratsastin yllä mainitsemillani hevosilla, ensin treenasin Raphilla 40-50 tyyliä ja teitä ja sen jälkeen Ramilla 80-90 ihan vaan radasta hengissä suoriutumista. :D Hyvin meni molemmilla!Raph oli tosi kiva ratsastaa. Sen selässä tuli tosi kotosa olo ja se selkeästi yritti parhaansa. Toki se varsinkin ravissa painoi kuolaimelle, kuten se usein tuppaa tekemään, mutta muuten se meni hienosti. Harjoiteltiin paljon hyviä teitä ja yritin itse keskittyä myös myötäämiseen.
Korottaessani esteitä Ramia varten alkoi ihan hirvittää, kun näyttivät niin korkeilta. Olin hypännyt niin korkeita ratoja viimeeksi muistaakseni viime kesänä ja mulla muutenkin on pieni rimakauhu, mutta pääsin yllättymään positiivisesti pääsemällä radan kolmesti puhtaasti läpi. Hyppääminen ei tuntunut edes vaikealta, sillä mulla oli jotenkin kevyt olo. Sellainen, kun tuntuu että pääsisi vaikka kuinka korkeita ongelmitta ja vaan liitelee esteiden yli!
Ramikin oli tosi kivan tuntuinen, tosi paljon vaan Raphia kevyempi ja sirompi niin aluksi tuntui vähän hassulta. Kuitenkin ruuna on niin kiva ratsastaa, en tiiä mikä siinä on mutta se vaan tuntuu niin hyvältä, vaikka onkin tosi kevyt.


Kevät on täällä kun joutsenet palaavat!
Tulipa pitkä postaus. Jotenkin alkoi kirjoittaessa tuntua, ettei tästä nyt tule yhtään mitään, mutta toivottavasti sain jonkinnäköistä tarinaa aikaan. 

Onko teidänkin kentät jo sulia?

2 kommenttia:

  1. Meilläpäinkin hiekkakenttä on jo sula, mutta ongelmana on ettei siinä oikein mahdu tekemään mitään kunnolla... Nurmikon sulamista odotellessa toimii kyllä ihan hyvin väliaikaisratkaisuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi sorakenttäkin on vähän nafti ainakin hyppäämiseen, mutta sillä mennään nurmikenttien sulamiseen asti :)

      Poista