23.8.2014

Vaihtelevin tuloksin Niittyjoessa

Tänään, eli lauantaina oli kisat Niittyjoessa ja kuten otsikko kertoo, sijoituttiin vaihtelevin tuloksin Tedin ja Crysin kanssa. Sain myös ihan kuvaajan matkaan, jonka vuoksi radoistani on videota, kiitokset Sirulle!

Kiitokset myös kovasti niille, jotka tuli mun kanssa juttelemaan! Olin ihan ihmeissäni, kun moni halusi kuvia hepoistani ja mua jopa kannustettiin katsomossa! :D Ootte ihania <3Lämmittelyä
Tunnistaakos kukaan kuvan hevosta? Neean entinen hevonen, FS Startscream, kulkee ilmeisesti nykyään nimellä Scream.

1. luokan kärkikolmikko ja yksi symppis.
Ensimmäisessä luokassa, eli 30-40 cm en itse kisannut, joten aikaa jäi hyvin kuvaamiseen ja samalla pääsin harjoittelemaan rataa katsomalla muiden menoa. Paljon oli nopeita ratsukkoja, mm. pari melko pienikokoista tyttöä juoksivat ja loikkivat ihan mieletöntä vauhtia!2. luokan voittaja.
& 2. luokan symppis.
Seuraavassa luokassa, eli 50-60 cm kisasin Crysillä ja tamma oli aivan mahtava! Se oli oikeastaan kokoajan tosi hieno, sillä kisapaikan hälinästä huolimatta se oli tosi rauhallinen ja oma itsensä. Nyt se on ansainnut paikkansa minun pääkisahevosenani. Rata meni puhtaasti ja tultiin toisiksi!Kolmannessa, 60-70 cm:n luokassa kisasin myös Crysillä ja taas jälleen tamma osoitti olevansa lahjakas hyppääjä, sillä yllettiin kolmannelle sijalle! En olisi uskonut edes sijoittuvani, kun monella muulla oli niin nopeita ratoja, mutta juuri ja juuri tultiin sijoille. Hieno Crys!

Viimeisestä esteluokasta, 70-80 cm mulla ei ole kuvia (kuvia saa lähettää minulle joko foorumilla yv'llä tai sähköpostiin kht.fourways@luukku.com), mutta salainen aseeni, eli Tedi päästettiin irti. :D Ori oli koko ajan kisapaikalla ollut ihan pörheänä ja innoissaan, välillä se ehti myös patsastella kameralle. Mutta pojan ylpeys sai varmasti kolauksen, kun radan 6. esteen puomi kolahti alas, sillä hypättiin ihan liian sivusta, jolloin melkein laskeuduttiin puomin päälle. No, virhearvioita sattuu, olin ensin ihan varma että päästään kyllä niin jyrkästä kulmasta, mutta ponnistaessa kaduin samatien päätöstäni. Sijoitusta ei siis tullut, mutta olin oriin kovin tyytyväinen, sillä kaikki muut esteet se selvitti ongelmitta!

Oli tosi kivat kisat, ehkä parhaimmat tähän mennessä. Porukka oli tosi kivaa seuraa, hetkeäkään ei tarvinnut tuntea itseään mitenkään ulkopuoliseksi, kun aina oli joku juttelemassa. Kisat oli myös järkätty hienosti, ei mitään miinusta, radan puolesta varsinkin tulee plussaa, kerrankin hieman vaativampi rata!

Kuvia minusta saa lähettää joko foorumilla yksityisviestillä tai sähköpostiin kht.fourways@luukku.com (ethän pistä montaa kuvaa kerralla, luukku.com menee nopeasti tukkoon!)

8 kommenttia:

 1. Nessie ja Tedi :3 Hähää mä oon noissa kuvissa mukana... Voitin ekan luokan ja toisessa luokassa tulin kolmoseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nessie on niin söpö <3 Olit ihan hirveän nopee, niinku jo sanoinkii ;)

   Poista
 2. Yritin lähettää kuvia mutta lähetyksessä tuli virhe. Yritän uudelleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritä vaan. :) Ja jos ei onnistu, voithan esim. ladata kuvat vaikka photobucketiin (vaatii rekisteröitymisen) ja linkittää minulle.

   Poista
 3. Kiva video :) löysin jopa itseni tuosta :'D

  VastaaPoista
 4. Oisko musta kuvia?? Nimi on Iina osallituin tokaa kolmantee ja neljäntee luokkaa. Olin korkeimman este luokan toinen symppis. Kisasi. Siin pienel musta ponilla. Tokas ruskee valkosella hepolla nimi Savior Of The Hero. Ja kolmas oli valkoi Snow Princes. Ja muuten korkeimmassa hepon nimi oli Candy King. Löytyskö?? Sano jos löytyy ni sanon säpöni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en löytänyt susta yhtään kuvaa :/

   Poista
 5. Jee näyn tossa vikassa videossa! :D oon se jok on tos vikas pätkäs ja parissa muussakin ;D

  VastaaPoista