1.11.2014

Peltoilua 1.11. & uutta videota

Moikka taas pitkästä aikaa! Yhä olen hengissä, vaikkei blogi olekaan. Kieltämättä on vähän ikävä tähän blogiin kirjoittamista ja aktiivista keppariharrastelua, mutta mitä nyt olen lopettamisen jälkeen todennut, ei mulla olisi aikaa. Koulu vie aikaa, jonka jälkeen suoraan tallille, josta vasta illalla kotiin ja läksyt. Hieman vaikea yrittää saada vielä keppareita mukaan.

Olen kuitenkin vähän ratsastellut, mutta kuvaamiseen on ollut melko pienet mahdollisuudet, kun ehtii aina tulla pimeää. Kuitenkin tänään, lauantaina 1.11. (Movember-kuukausi, nyt kaikki kasvattamaan viiksiä!) lähdettiin Sirun kanssa pellolle ratsastelemaan Lealla ja Acella. Kuvattiin vähän uutta videomateriaalia ja otettiin kuviakin postausta varten...Wat?
Oli kyllä kivaa päästä painelemaan täysillä pitkin peltoa! Välillä pitää päästä purkamaan vähän energiaa ja tuulettumaan, vai?


Sain eilisiltana kamalan inspiraatiopamauksen tehdä tuohon biisiin videon ja tälläinen tuli. Alkuperäinen tarkoitus oli tehdä se heppakanavalleni, mutta tulinkin tulokseen, että sopii paremmin keppariversioksi. Olen oikeastaan aika tyytyväinen lopputulokseen!

Moni varmasti tekee blogiinsa joulukalenterin? Niin minäkin, mutten tähän blogiin, ikävä kyllä. Hevosblogiini Puskaponit on kuitenkin tulossa joulukalenteri, johon mahdollisesti sisältyy myäs jouluinen lyhytelokuva! Kannattaa joulukuun aikana käydä lukemassa luukkuja, sieltä sitten löytyy vaikka minkälaisia erikoispostauksia. Käykäähän laittamassa myös luukkuideoita tähän postaukseen, jookos?

Mikä vuodenaika teidän mielestänne on parasta aikaa kepparoida? Omasta mielestäni syksy!

5 kommenttia:

 1. Jess! Ihanaa Kajo :) Toi video on kyllä niin ihana ja koko postaus

  VastaaPoista
 2. Jes, kiva että päätit taas pistäytyä kirjoittamassa, sun postauksia onkin ollut jo ikävä :'D... Ja hieno video :3

  - KitKatPoni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät lukea näitä postauksia! Kiitos! :)

   Poista
  2. syksy. jee oot henissä taas <3

   Poista