27.3.2014

"Maasto"esteitä!

Kivasta säästä ja sulasta pihasta johtuen sain innostuksen hypätä keskiviikkona "maasto"esteitä. Tai oikeastaan se innostus lähti siitä, kun katsoin meidän hiekkalaatikkoa. :D

Lämmittelin takapihan kentällä ekaa kertaa tänä vuonna.

"Mitä täh, pitääks tää hypätä??"

"Joo en!"

"En, en, en, en, eeeen!!"
"Kierretään!"
 Sitten alkoi menemään ihan hyvin, lopulta Blue hyppäsi ihan innoissaan!


"Sitten mitä?"Seuraavaksi kokeiltiin vähän haastavampaa estettä, sivupihan terassia. Ensin Blue ei ymmärtänyt ideaa, eikä halunnut hypätä, mutta alkoi sekin sujumaan. Lopulta vedettiin molempia esteitä ratana.


Pientä tutustumista.


"Mitä, pitääks tää mennä vielä alaskin!?"


Hyppelyiden jälkeen vein hevoset ulos, kun kerrankin oli kiva sää.
Oltiin päivällä suunniteltu Sirun kanssa, että mennään niiden takapihalle hyppäämään vähän parempia maastoesteitä, sen verran iso piha kun on. Illalla sitten toteutettiin se. Ensin suunnittelin ottavani Tedin, koska sillä on kokemusta maastoesteistä, hypättiin joskus syksyllä Sirun takapihalla niitä. Päädyin kuitenkin Leoon, koska, no, halusin liikuttaa sen ja hyvähän nuoren ponin on päästä uutta kokeilemaan, eikös? ;)
Ratsastuskuvista tuli ihan kamalia hämärän ilman takia, mutta tässä nyt kuvia meidän kauniista esteistä.Torstaina olin saanut eilisistä esteistä sen verran intoa, että otin Crysin ja menin sivupihalle hyppäämään kottikärryjen yli. Kottarit on kyllä aina olleet mun lempimaastoesteitä, niissä on yleensä eniten haastetta.
Kottariestettä kun oltiin hypätty tarpeeksi, hyppäsin vielä hetken etupihalla estettä Crysin kanssa.Ilmeellä mennään.Joku näkymätön taho kiskoo mua hiuksista :D


Lopuksi vielä reippaana tyttönä Lean kanssa maastoon - ja vaikka kamerajalka oli mukana, niin melko pitkä lenkki mentiin! Lea oli myös pitkästä aikaa ilman lisäturpista, koska maastossa pidän ohjia sen verran löysällä, ettei tarvitse pelätä että repisin suuta auki. Koulussa vähän tuppaan ottamaan jonkin verran tukea ohjista, jonka vuoksi Lealla on lisäturparemmi.Haluaisiko joku kertoa tässä mulle, että onko maastoesteillä ja puistoesteillä jotain eroa? Jälkimmäinen kun on mulle aika vieras käsite.

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ja ihanat heposet. En osaa sanoa, kun en ole puistoesteistä kuullutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, enkä ole minäkään kuullut mitään puistoesteistä :)

   Poista
  2. Itsekin olen vain yhden henkilön kuullut puhuvan puistoesteistä, ja nähnyt kuvia, mutta ihan maastoesteiltä näyttivät.

   Poista
 2. Ihana postaus.Sulla on ihanat hepat <3 Ja en osaa sanoa mikä on puistoeste,koska en oo IKINÄ ennen kuullut sellaista sanaa :D

  kuutamonkauraturvat.blogspot.fi

  VastaaPoista