8.3.2014

AP Blitzangel

Uusi hevonen taas, tällä kertaa Rikerin tilalle. Tykkään Crystalista (tai Crys) ihan hirveästi, se on tosi suloinen ja mukava ratsastaa. Rodultaan tamma on new forestinponi. Nimestä sen verran, että olen siihen tosi tyytyväinen! Mietin tosi pitkään, jo ennen kuin heppa edes tuli tänne, että minkäs niminen tammasta tulee. No, erästä tarinaa lukiessani nimi Blitzangel hyppäsi silmään ja se kuulosti aivan täydelliseltä Crysille. Lempinimenkin nappasin samasta tarinasta.
Säästyin suitsien tekemiseltä, sillä Rikerin meksikolaiset menivät Crysille täydellisesti, paria hihnaa vain lyhentämällä.
Tänään kävin iltapäivällä testaamassa tammaa kentällä, oli oikein mukava ja osasi enemmän kuin odotin. Osasi hienosti pohkeenväistön kaikissa askellajeissa ja kokoamisia. Piaffea ja passagea en ole vielä kokeillut. Kenties tässä olisi kisakentille oiva ratsu. ;)
Uh, kiitti laadusta Blogger <3Päätin myös mennä Crysillä kokeilemaan maastoilua. Vähän säikkyi välillä tuulta, mutta muuten meni hyvin. Pellolla ei uskaltanut revittää niin kovaa, kuin pyysin, joten annoin mennä omaa vauhtiaan. Ehkä se pikkuhiljaa alkaa oppia että välillä voi mennä kovaakin. Metsän puolella hyppäsin muutamia maastoesteitä, joista Crys todella tykkäsi.
Kävin lenkillä sellaisessa osassa metsää, jossa harvemmin maastoilemme, mutta tarkoituksenani oli etsiä eräs polku samasta kohtaa, kuin yhdessä vanhassa kuvassa. Olen sitä aikaisemminkin yrittänyt etsiä, mutten ole "löytänyt". Todellisuudessa olenkin löytänyt sen joka kerta, mutten vaan hoksannut sitä, koska sillä kohdalla ei oikeasti olekaan polkua, vaikka silloin kauan sitten talvella oli.


P.S. Riker on myynnissä foorumilla, täällä, jossa on myös tiedoton musta ja Mira, jos ketään kiinnostaa.. ;)

10 kommenttia:

 1. Anonyymi8.3.14

  Onpa kaunis tamma:3 Mä en ikinä uskalla hypätä maastossa tuollasella pohjalla, pitää olla melkeinpä tasainen hiekkapolku alla, että suostun menemään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crystal kiittää :) Vaati se multa aika paljon rohkeutta, varsinkin tolla korkeemmalla esteellä, tutkin sen pohjan tosi tarkkaan etten vaan astu minkään kannon päälle, tms. :D

   Poista
  2. Mä taas yleeensä vaan päästän menemään, ei ehkä mitenkään järkevintä jättäää pohjaa tutkimatta ja vaan hyppiä.. Crys on tosi nätti, ja suitset tosiaan sopii sille! Ylhäältäpäin kolmas, kahdeksas ja kymmenes kuva on minusta parhaat, plus kolmanneksi viimeinen kuva :)

   Poista
  3. Kiitos! Mun on aina pakko tutkia pohja, jos se sitten onkin jotenkin epätasainen, niin ei mun jalat kestä sitä..

   Poista
 2. Crystal on ihana ♥♥!

  VastaaPoista
 3. Uuu-uu! Tosi kiva postaus, tykkäilin :) Kuvat oli taas kerran hienoja.

  VastaaPoista