12.3.2014

In the spring sun

Tänään oli aivan ihana keväinen keli! Päätettiin ottaa Neean kanssa siitä kaikki irti, kun viikonloppuna, ainakin sääennusteiden mukaan tulee paljon lunta ja pakkasta...
Otettiin ensin rakennekuvat Crysistä ja Neean uudesta hepasta Atesta, jonka jälkeen kuvattiin ratsastelua - kuvausmielellä oltiin siis ulkona.

Neeakin ratsasti Crysillä.

Joku capriolen välimuoto :-D


Neea naureskeli tosi pitkään näille sen kuville, kuulemma sen jalat näyttää tosi lyhyiltä. Ehkä se vaan vertasi mun pitkiin kinttuihin...Eräs anonyymi pyysi minua tekemään MyDayn, ja lupasin sen tehdä tällä viikolla. Nyt kuitenkin kävi niin, että oma kamerani on poissa pelistä, joten ellei Neea anna kameraansa päiväksi käyttööni, en saa MyDaytä tehtyä ennen kuin saan hankittua uuden kameran. Onneksi sunnuntaina oli rippijuhlat, joten varaa on!

4 kommenttia:

 1. Ihanan keväisiä kuvia! Meilläpäin ei ihan niin lämmin oo, että ilman takkia tarkenis.. Kuvista ei tahtonu välillä tunnistaa, olitko se sinä vai Neea, kun molemmilla tollaset ruutupaidat päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli tuohon aikaan 10 astetta lämmintä, joten hyvin tarkeni :) Itseänikin pisti silmään näitä katsellessa, että on vähän vaikea erottaa meitä, esim. kuvissa joissa Neea menee Crysillä, luulin ensin sen olevan minä. :D Onneksi ei ihan samanlaiset vaatteet ollut, minun ruutupaitani on enemmän sinertävä ja minulla on mustat farkut ;)

   Poista
 2. Tuutko sä SM-kisoihin? :)
  Voisitko liittyä blogini lukijaksi? Itse luen omaasi aktivikkona! :)
  keppareidenystavana.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulen jos ehdin ilmoittautua. Liityn lukijaksi heti kun koneeni suostuu yhteistyöhön! :)

   Poista