8.9.2016

Niittyjoen syyskisat 3.9 - MYDAY

Kaikki postauksen kuvat (c) @kht_kultatahti_original


Syksyn eka lauantai - mikäs sen parempi tapa viettää se kuin kisaamalla ja kavereita näkemällä. Päivä lähti käyntiin kamera kädessä, sillä olin päättänyt kuvata jälleen Mydayn, kun kerran kiva päivä oli luvassa.
Kisasin pelkästään Crysillä 30-40 cm, 60-70 cm ja 70-80 cm esteluokat ja pääsin myös estefinaaliin. Alunperin tarkoitus oli kisata myös koululuokassa, mutta viimeaikojen sairastamisieni takia en olisi jaksanut ratsastaa sitä, joten vaihdoin sen esteluokkaan.

Kisoissa oli tänä vuonna yllätyksellisesti todella vähän osallistujia, mutta senkin edestä tuttuja! Itse saavuin kisapaikalle Tutin ja Jonnan kanssa, oli kiva tavata taas pitkästä aikaa (no, viimeeksi elokuun alussa) tiimiläisiä!


Jostain syystä jännitin aina hirveästi ennen radalle menoa ja se näkyi Crysin hermostuneena steppailuna. En ollut treenannut näihin kisoihin yhtään ja olin vieläkin vähän flunssan kourissa, joten pelkäsin näistä kisoista tulevan omalla kohdallani täysin pohjannoteeraus. Aivan turhaan, sillä heti ensimmäisestä luokasta napattiin toinen sija ja päästiin sen ansiosta estefinaaliin, sillä luokan voittaja ei vastaanottanut paikkaa siihen.

Seuraavaksi kisasin 60-70 cm luokassa joka sekin meni hyvin, toinen sija jälleen! Vauhti kyllä hidastui huomattavasti korkeuksien noustessa, mutta tämä luokka meni vielä puhtaasti. 70-80 cm luokassa ponnistusvoima ei sitten enään riittänyt ja saatiin kaksi pudotusta. Tässä luokassa oli vain neljä osallistujaa joista kolme parasta palkittiin ja minähän en siihen kolmikkoon kuulunut joten voitte varmaan kuvitella kaikki kolme palkittua nätissä rivissä ja minä siellä takana silleen heheh moi. :D
Ehdottomasti kisojen söpöin pari!
Estefinaalissa korkeutena oli 60-80 cm. Rata olisi muuten mennyt tosi hyvin osaltani, mutta huolimattomuuksissani pudotin yhden esteen. Tässä luokassa kuitenkin palkittiin kaikki neljä osallistujaa, joten vaikka olinkin viimeinen pääsin silti sijoille.

Esteluokkien jälkeen oli vielä koululuokka, jota vain seurasin ja kuvasin. Todella hyviä suorituksia kaikilla, kouluratsastusta on aina niin kiva seurata! Melkolailla heti koululuokkien päätyttyä minä, Jonna ja Tutti nappasimme vain muutaman keksin buffetista ja kiiruhdimme bussille, johon emme sitten ehtineetkään ja odotimme seuraavaa tunnin verran.
Kisat olivat jälleen todella lämminhenkiset ja viihtyisät, harmi että osallistujia oli niin vähän. Rata oli hyvin suunniteltu ja hienosti koristeltu, esteet oikein pyysivät hyppäämään. Ainakin minun mielestäni kisat olivat kaikinpuolin onnistuneet ja mukavat, kiitos Tytille järjestämisestä!

Kuten olen aiemminkin todennut, Crys edustaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti