13.9.2016

Kisojen jälkeinen sunnuntai 4.9.


Viime viikonlopun kisoista raahasin muutaman toverin pitserian kautta meille. Oli jo aikakin tuoda taas kavereita kotiin, kun viimeeksi mulla on ollut Taija kyläilemässä. Jonna ja Tutti tosin viihtyivät vaan yön yli, sillä enää ei olla kesälomalla.

Sunnuntaiaamuna Sigge, Raph ja Lea pääsivät samaan aikaan liikkumaan, kun päätettiin ottaa minun hevosiani sateiselle aamumaastollemme. Vähän huonoon aikaan kyllä lähdettiin maastoon, sillä se oli päivän ainoa hetki jolloin satoi vettä. Hepat olivat kyllä todella virkeitä, kuten kuvista saattaa huomata.
Päivällä sää olikin sitten täysin aamun vastakohta; aurinko paistoi melkein pilvettömältä taivaalta ja oli kuuma. Käytiin kuvailemassa omia heppojamme ja mun parit myyntihepat, joista toinen on tiedoton ja toinen tallin asukas, Pietro. Valitettavasti se enkkutäykkäri ei tuntunut omalta ja talliin kuuluvalta, joten päätin myydä sen. Se onkin jo löytänyt kodin!
Voisihan sitä tässä ohimennen mainita, että yksi toinenkin tallin asukas on mahdollisesti tulossa myyntiin, kannattaa seurailla Instaani @thefourways, sillä myynti tapahtuu siellä. Lisäksi pyöräytin eilen vähän niinkuin vahingossa uuden ponin, johon sitten tykästyin. En kuitenkaan ole vielä varma haluanko pitää sitä, joten se jää joksikin aikaa ns. koeajalle.

Mutta nyt poikettiin vähän aiheesta. Käytiin siis kuvailemassa omiakin heppojamme, itse otin Tedin ja Ramin, kun siitä kaksikosta on todella vähän kuvia. On hiukan ärsyttävää kun en itse omista kameraa, niin saan huonosti hevosistani kunnon kuvia. Tähän on kuitenkin tulossa muutos, mutta siihen asti täytyy hyödyntää kaverien kameroita. ;)

Tutin ihana Aksu
Ja minun jostain syystä kovin tuiman näköinen Tedi
Halailu selkeästi hämmensi ponin!

Behind the scenes...


Kuvaamisten jälkeen raahattiin suurinpiirtein koko estekalustoni sorakentälle ja hypättiin rataa. Otin itselleni ratsuksi Aatun, jotta sekin pääsisi pitkästä aikaa sähläämään esteradalle. Sillä on nyt jonkinaikaa ollut nuo hackamoret ja voin todeta että toimii niillä hyvin! Ehkä se ongelma tässä oli se rauta siellä suussa.


Ottakaas mallia!
Jonnan hieno koulusuokki Simppa

Kaverukset lähtivät joskus kolmen aikoihin junalla kohti Kotkaa. Oli kyllä todella hilkulla että ehtivät siihen junaan, se oli jo melkein kohdalla kun juoksujalkaa saavuimme raiteelle, huh! Oli oikein mukava viikonloppu jälleen, kiitos Tutti ja Jonna kun piipahditte!

Mitenkäs teidän syksynne on lähtenyt käyntiin?

4 kommenttia: