24.10.2015

Niittyjoen syysvaellus 24.10.

Varautukaa laaduttomiin screenshotteihin ja puhelinkuviin

Ai että miten ihana maastoreissu takana! Päästiin tänään Lean kanssa vaeltamaan ihaniin maastoihin ja maisemiin, kun Niittyjoen Tyti järkkäsi pienen syysvaelluksen Lahdessa. Vaeltajia oli yhteensä seitsemän plus uskollinen johtajamme Fabio-koira, eli mukavasti pienellä porukalla talsittiin menemään.

Lea sai uuden ystävän, @kht_watin Bablon!
Otin pienen riskin kun valitsin kaikista tallin hevosistani juuri Lean, kuumuvan ja säikyn, ei niin maastovarman tamman ratsukseni. Selvittiin kuitenkin ilman kummempaa katastrofia, mitä nyt laukassa vähän innostui, kyttäili paljon ja moottoritie sekä sen alitse alikulkutunneleista kulkeminen pelotti paljon. Onneksi oli Tiivin pikkuinen Bablo henkisenä tukena ja turvana!

Fabiolle olisi ainakin sipsit kelvanneet!

Reitti kulki siis lähinnä hyväpohjaisia hiekkateitä pitkin (ja niistä pelottavista alikulkutunneileista). Suunnilleen matkan puolivälissä pysähdyttiin laavulle evästämään ja hyppimään maastoesteitä. Mulle oli äiti tehnyt pullaa ja pasteijaa evääksi, nam!

Mun ja Tiivin upea aikaansaannosVitsit kun oli kivaa hypätä pitkästä aikaa maastoesteitä. Täällä kotona kun on vähän hankala rakentaa niitä minnekkään. Pitää kyllä kuitenkin joskus suunnata metsään ja kokeilla rakennella, toi oli meinaan tosi kivaa. Leakin osoittautui tosi hyväksi maastoesteillä, ehkä siitäkin vielä kenttähevonen tulee, kunhan saadaan koulupuolta hiottua.

Paluumatkalla poikettiin kulkemaan polkuja pitkin, joilta löytyi lisää maastoesteitä. Jotkut tosin olivat niin hirvittävän isoja tai leveitä ettei niitä siinä poluilla uskaltanut hypätä. Takaisin tultua jotkut (kuten minä) jaksoivat vielä ratsastelella vähän aikaa kentällä, mutta kaikkien kyydit saapuivat melko äkkiä, joten se jäi aika vähäiseksi.Oli kyllä tosi kivaa tää vaeltaminen, kun maastot oli niin monipuolisia ja porukka hilpeää ja reipasta! Ehdottomasti joskus uusiksi.

Sumentamistyökalu ei halunnut olla yhteistyössä, siksi jouduin tuhrimaan naamat.

4 kommenttia: