20.10.2015

My Day 17.10. ja muuta muksaa

Moikka! MyDaytä on toivottu jonkin verran ja viime lauantaina, syysloman ekana päivänä toteutin sen. Jos teillä on vielä joitain toivepostauksia, antaa kuulua kommenteissa! Yritän nyt loman aikana saada varustepostauksen kuvattua, mutta en lupaa mitään sillä on yhtä tuskaa ottaa kuvia kaikkien hevosten kaikista varusteista.. Yritän kuitenkin!
Ajattelin tässä samassa infota tänne bloginkin puolelle hiukan tulevista kisoista ja tapahtumista. Tänä vuonna mun kisakausi on ollut tosi hiljainen - vai yhdet kisat on tullut kierrettyä. Onneksi se ei kuitenkaan näihin yksiin jää, sillä 1.11. on Kht Ir-Anin eli viime kuun leirillä olleen Pörrön syyskisat ja 15.11. on @kht_aamunkoiton kisat. Nuo Pörrön kisathan on jo ensi viikolla, kääks! Sinne mukaan lähtee vakkarikilpurini Crys ja Raph, Aamunkoiton kisoihin otan Raphin ja Leon (mitähän siitäkin tulee, kaksi kokematonta oripoikaa kilpakentillä..), ellei muutoksia ehdi tapahdua.

Mistähän muutoksista mahdan nyt puhua? Mulla on viimeaikoina ollut tarve saada uutta verta talliin ja luonnollisestihan se tarkoittaa, että jonkun nykyisistä on lähdettävä koska muuten ei ole tilaa. Crys, Raph, Tedi tai Lea eivät tule kysymykseenkään, mutta sitten on Aatu ja Leo. Leon nimen kuuleminen saattaa aiheuttaa joillekin teistä vanhemmista lukijoista "apua" -henkäyksen, mutta ei huolta.

En ikinä pystyisi myymään Leoa pois. Juttu on vaan niin, että poni alkaa olemaan jo huonossa kunnossa. Sen jo valmiiksi huonot ompeleet ovat ajan saatossa venyneet ja ja haurastuneet, korjausyrityksistä huolimatta. Tietysti voisin ommella koko ponin uudelleen kasaan, mutta en halua. Vaikka Leo onkin tärkeä, en ole koskaan ollut erityisen kiinnostunut siitä eikä se edes vastaa enää ulkonäöllisesti ihanteitani. Haluan uusia, tasokkaampia ratsuja talliini ja se tarkoittaa että vanhempien ja osaamattomampien on väistyttävä alta, mikä tarkoittaa Leon kaapittamista. Mulla on nyt kaksi hevosta suunnitteilla, joka tarkoittaa myös sitä että Aatukin saattaa lähteä. Yritän aluksi myydä sitä mutta mitä todennäköisimmin se ei tule kaupaksi menemään, joten senkin kohtalona taitaa olla kaappi. Mutta mikään ei ole vielä varmaa, katsotaan nyt ovatko nämä uudet hevoset mieluisiani.

Äiti ja poika
Loppuvuoden tapahtumat eivät myöskään pelkiksi kisoiksi jää, sillä ensi lauantaina on luvassa Keppihevostalli Niittyjoen vaellus, josta olen tosi innoissani! Ja kht Aamunkoiton kisoja edeltävänä päivänä @kht_cramelle eli Pinja saattaapi tulla meille yöksi sillä hänkin on noihin kisoihin tulossa. Se tietysti tarkoittaa ratsastusseuraa ja kaikkea kivaa, en malta odottaa!

Paljon on siis luvassa enemmän ja vähemmän mielenkiintoisia postauksia, pysykää hereillä! :)

Onko teillä vielä loppuvuodeksi kisoja tai muita tapahtumia suunnitelmissa?
Entä oletteko tulossa joihinkin yllämainituista?

8 kommenttia:

 1. Mukava postaus! En ole tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, suakin ois kiva nähdä taas joskus!

   Poista
 2. Hyvä postaus, tykkäsin etenkin My Day- videosta! :) (sen tosin kommentoin youtubeenkin) Ei oo näillä näppäimillä mitään kisoja tiedossa, harmi :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos täällä bloginkin puolella! :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus, toi video oli tosi nätisti editoitu. Oon niin kateellinen kuinka hienosti ratsastat ja hyppäät hah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista! :)

   Poista
 4. Että mie tykkään siun videoista, ja MyDayt ovat sisällöltään ja laadultaan hyviä. Pitäisi itsekin jaksaa editoida ja kuvata videoita, mutta kun se jatkuva häärääminen kameranjalan kanssa ja kuvaamisen suhteen on niin ikävystyttävää että usein se jää.
  En ole valitettavasti tulossa näillä näkymin minnekään julkisiin tapahtumiin enää tänä vuonna. Tarkoitus olisi kuitenkin tulla edustamaan itseäni SM:ien puolelle ensivuonna, kun vaikuttaa tuo tapahtuma niin mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itse taas tykkään hääräillä kamerajalan kanssa ja videoita kuvailla, ratsastuskuvien otto itselaukaisimella onkin sitten ihan toinen juttu...
   Mäkin olen ajatellut että voisin ens vuoden SM:eihin yrittää päästä, vaikuttaa tosiaan ihan mukavalta tapahtumalta :)

   Poista