31.12.2013

Vuosi 2013 pähkinänkuoressa

Tällainenhan pitää joka vuosi tehdä, niin tein viime vuonnakin. :) Varautukaa pitkään postaukseen joka sisältää muistoja vuoden 2013 varrelta!

TAMMIKUU

Ensimmäisenä tulee mieleen estekisat kht Suvituulessa. Olivat Krissen ja minun ensimmäiset kisat ikinä, ja omalta osaltani oikein hyvällä menestyksellä vielä! Mukaan tuolta kisoista tarttui tallin pitkäaikaisin ja minulle tärkein, Tedi. :) Kylmä silloin oli, sen muistan, mutta lämmin kaakao ja karjalanpiirakat pelastivat!
Hevosista Tedin lisäksi suosin todella paljon Ronttia. Onnistunein itsetekemäni hevonen tuolloin (on varmaan vieläkin) ja tosi rakas.
Tammikuussa myös jo tämän harrastuksen lopettanut Zami piti pienet kaveripiirin näyttelyt, jotka Tedi meni hienosti voittamaan ;)
(c) Aili
(c) Aili
Pakko sanoa, että Tedin kangas oli tuolloin paljon paremmassa kunnossa kuin on nykyään.. Aaa, Bamsekin oli tuolloin meillä, sekin oli Suvituulesta ostettu, Lilan tekemä russponi. :)
Rontti tarhailee. Pitäisi varmaan myydä ori parempaan kotiin, ei noin hyvän hevosen pitäisi asua kaapissa..

HELMIKUU

Mitään erikoisempaa ei tästä kuusta tule mieleen. Tuolloin ainakin oli hevosmääräni jo vähentynyt viiteen, jossa se onkin pysynyt.

Ässä oli tuolloin kovassa käytössä, uuden täytön vuoksi tykkäsin mennä sillä koulua.
Huomatkaa, ettei Krisse ollut vielä tuolloin värjännyt hiuksiaan!

MAALISKUU

Däni valmistui tuolloin, samoin Krissen Scream. Myös Chasen tein silloin, mutta sitä harvempi sitten muistaakaan, sillä se oli minulla niin vähän aikaa. Tai oikeastaan viime syksynähän se palasi (ja lähti taas) nimittäin Jazz oli Chasen uudistettu versio.
Maaliskuussa myös alkoi tuo tauko blogin kanssa, koska kone hajosi.
Se ikimuistoinen maasto. :'D

Ensimmäinen ratsastuskerta Dänillä.

HUHTIKUU

Ostin Leon silloin, ärsytti paljon se koneen hajoaminen kun olisi ollut niin paljon kerrottavaa ponista. Ja Bloggerkaan ei enää suostunut yhteistyöhön kuvien lataamisen kanssa..


Maastossa kulissien takana

TOUKOKUU

Tuolloin oli SM'it ja tauko jatkui. Mitään ihmeellisempää tuossa kuussa ei tapahtunut.


KESÄKUU

Sain Bluen tuolloin. Tosiaan, sain Bluen, koska se on Krissen tekemä ja jos en olisi ottanut sitä, Krisse olisi myynyt sen. Onneksi otin!
Tuolloin myös Fourwaysin omistajuutta aloin jatkamaan yksin minä, kun Krisse perusti (samaan rakennukseen) oman tallin, Kht Katajamäen, nykyinen Kht Grimlock.
Niin ja Keken tein tuolloin. (Nykyiseltä lempinimeltään Shotti, poni on muuten myynnissä skh'lla!)

Blue ei kyllä ole ulkonäöltään muuttunut ollenkaan, kuva viime kesältä.

HEINÄKUU

Jos en muuta muista, niin ratsastusleirin ja mökkireissun! Ostin myös Lean tänä kuukautena ja se pääsikin mökille mukaan yhdessä Peetan ja Davin kanssa. Piikiäkään ei saa unohtaa, sekin oli mukana (jos joku ei muista, se on se miniponi). Viiden päivän mökkeily oli kyllä tosi hauskaa, vaikka ilma olikin tosi viileä (eikä vesikään sen lämpimämpää). :D
Leiriä Sailan tallilla ei myöskään sovi unohtaa, vaikka se ei mitenkään liity keppariblogiin. Varmasti koko leirihistoriani toiseksi parhain leiri, 2012 leiri oli kuitenkin paras!

Totanoin... :'D

Ensimmäinen ratsastus Lealla.


ELOKUU

Ensimmäisenä mieleen tulee Niittyjoen syyskisat. Minun osalta ne menivät tosi hyvin, sijotuin kaikissa luokissa joihin osallistuin. Leo oli silloin ensimmäistä kertaa kisaamassa.
Elokuussa myös aktiivisuuteni harrastuksen kannalta alkoi palailla. Blogin puolella sitä ei ehkä huomannutkaan, mutta olin kesällä aika laiska ratsastelemaan, mm. heinäkuussa oli n. 2 viikon tauko johtuen laiskuudesta.

Paidan lappu näkyy tosi kivasti..

SYYSKUU

Fiirakonin ja Getrisen kisat. Omalta osaltani olivat kohtuu onnistuneet, Tedi meni ja voitti 80 cm luokan. Pikkuponi voittaa kaikki isot hevoset sellasessa luokassa, on aika realistista. :D


LOKAKUU

Ensilumi satoi maahan, josta ensimmäisenä ajattelin "Playing in the snow"ia, eli kun  ratsastin Lealla lumessa. Jalat myös särkeilivät aika paljonkin, pohkeet olivat niin jumissa että käveleminenkin sattui. P: Ja Mira valmistui tuolloin. :)


MARRASKUU

Meidän kisat olivat marraskuun kohokohta. Ensimmäiset kisat ikinä ja silti tosi hyvällä menestyksellä! Marraskuussa myös alkoi KhtFourways -kanavan videotaipal.
(c) Siru, Siru, sano minulle jos en saa käyttää tätä kuvaa!

JOULUKUU

Tästä kuukaudesta moni varmasti onkin perillä, vastahan se oli. Oikeastaan koko kuukausi oli täynnä joulukalenteria ja vähän kuulumisia. Miralla tuli ensimmäisen kerran kokeiltua lännenratsastusta ja Team Fourways sai uuden jäsenen, Scotten, joka kuitenkin melko pian siirtyi Krisselle. Samoin Mira meni myyntiin.

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus =) voisitko kurkata minun tallin blogin ? Blogi on luoto tänään joten sinne en ole vielä kirjoitttanutt mutta jos katoisist sen silti =) Osoite: khtrusko.blogspot.fi Tallin sivut: ruskontalli.suntuubi.com =) Kiitos jos liityt lukijaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voinhan mä käydä kurkkaamassa. :)

   Poista
 2. Anonyymi3.1.14

  Dänikin pääs mukaan;))
  Näytti viihtyneen toosi hyvin sulla :) Onneks sain noin hienon ponitamman talliin :33

  T:Bamo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se täälläkin aikansa viihtyi. Varmasti viihtyy sielläkin, ainakin kuulumisten perusteella. Olen tosi tyytyväinen että myin sen sinne! :)

   Poista
 3. Mulle kyllä kelpais noin hieno oripoika kuin Rontti! :P

  VastaaPoista
 4. Onhan se juu aika hieno :-) Se olisi mennyt myyntiin ajat sitten, jos sillä ei olisi ollut niin paljon tunnearvoa jonka vuoksi jäi sitten kaappikoniksi. Ansaitsisi kyllä todellakin aktiivisemman kodin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voisitko joskus laittaa siitä tänne blogiin vähän kuvia? Kiinnostais nähä se vähän tarkemmin ;) Sun kaappikonis ;DD

   Poista
  2. Enköhän mä niitä johonkin postaukseen voi änkeä :-)

   Poista