11.8.2013

Viimeinen lomapäivä -postaus

Olinpas kauan tauolla! x) Sain uuden kirjoitusinspiraation, joten tauko loppu tähän!
Todellakin, tänään oli siis viimeinen kesälomapäivä. :/ Toisaalta kouluun on ihan kiva mennä, mutta toisaalta ei. Pääsin sentään kaverin kanssa samalle luokalle, huh.
Päätin viettää päivän jotenkin hyödyllisesti, eli keppareiden kanssa. Sain idean siivota talli ja tallipiha, viedä hevoset ulos ja liikuttaa kaikki (omani siis, en Krissen) hepat jokaisen lempitavalla. Eli siis, Tedi tykkää hypätä, joten hyppäsin sillä esteitä, Lea ja Blue tykkää koulusta, joten niillä menin koulua ja Leo tykkää maastoilla, eli sen kanssa menin maastoon. :) Alotetaan kuitenkin ihan aamusta.
Heräsin vasta puol yksitoista, koska menin vasta kahdelta nukkumaan... :'D Olin jonkin aikaa foorulla ja menin ulos. Heitin hepat tarhaan ja siivosin tallia.
Ruoho maistu vissiin aika hyvältä. :D Ja kuvien laatu on mitä on..
Tallin siivouksen aloitin pöydän puhdistamisesta. Vähän piti raaputtaa ja rätiköidä, kun kaadoin liimat siihen joskus kuukaus sitten. :D Seuraavaksi siivosin kaapin ja lakaisin lattian. Harjasin myös Krissen hepat.Grimlockin uusin asukas; Solden Son "Soili", joka on aasi.

Ja kun talli loisti puhtauttaan (tai no loisti ja loisti..) oli vuorossa tallipihan siivoaminen. Järjestelin esteet paikoilleen ja vein kaikki turhat lankut, yms. pois. Lakaisin myös raput ja haravoin sivupihan tarhojen vierestä.


Näin :)


Kylääh, haravoin pihaa. Noita lehtiä on putoillut ihan kamalasti.
Hommien jälkeen varustin Lean ja mentiin kentälle koulua tuuppaamaan. Kuvat on aika huonoja, kun itselaukaisimella otin ja just sillon, ku askeleet näyttää vähän vammaselle.
Lea meni tosi kivasti, ekaa kertaa kanget naamassa, jotka muuten on Leon kanget, mutta sopii paremmin Lealle, joten ne on nyt sen. Harjoiteltiin aika paljon taivutuksia ja vasenta kierrosta, koska se on minulle vaikeampi.


No tää on ihan ok... Tai no EI.


 Sitten menin pariksi tunniksi sisälle syömään, yms. Laitoin sivuille uuden bannerin, josta kunnia menee foorumin Lisalle! Tällainen banneri. Mitäs olette mieltä? Omasta mielestäni tosi kiva! joskus vähän yli kahden menin ja otin Tedin, tarkoituksena hypätä. Päätin kokeilla tuossa sivupihalla tarhojen vieressä hyppäämistä, vaikka se ei kyllä ole kenttä. Ai että, kun oli Tedistä ratki riemukasta päästä siihen kavereiden viereen esittelemään taitoja! Aluksi oli aikamoista esittämistä tarhan puoleisella sivulla, mutta lopulta päätti mennä kunnolla ja olla esimerkiksi nuoremmille (eli Leolle).

Hypättiin aluksi 50 cm ja 60 cm sarjaa. Tedi meni aikas kivasti, paitsi ekalla hypyllä, kun se keskittyi esittämiseen ja kolautti esteen nurin. :D
Tällaista siis hypättiin.

Mmmm, näyttää ihan hyvältä hypyltä....

....Paitsi että se päättyi näin..


Mitä ihmettä? Laskeutuminen :DD

Tosi edustava kielto. Nostettiin este 80 cm ja lähestyttiin liian hitaasti.

Mä en TODELLAKAAN tiedä miten paljon mä joustan polvista laskeutuessa. :'P
Kun Tedi oli taas tarhassa, menin taas sisälle. Ja sen jälkeen käymään äitillä.
Lähdin Leolla maastoon vasta vähän illemmalla, ettei olisi niin kuuma. Oli kyllä ihanan viileää, mutta ötököitä oli ihan tarpeeks... Krisse oli mukana Rokilla, mutta en saanut kuin yhden ratsastuskuvan, koska Krisse ei suostunut kuvaamaan.. 
Käytiin sellainen aika perus lenkki. Pellon viereistä raksapolkua pitkin metsään ja sieltä kallioille.

Eiks oo aika mukava polku ;)

Rokki syö ja Leo säätää. Aika tyypillistä..
Otin juu aika paljon maisemakuvia.
Vielä joskus kaheksan aikoihin menin Bluen kanssa sille samalle "kentälle" jolla Tedin kanssa hypättiin aiemmin päivällä. Koulua tietenkin, siitähän se ruuna tykkää. :) Nii mäki.
Ja mukavasti oli alkanut ukkostaa, ni Blue sitten säikkyi jyärhdyksiä. Sen takia laitoin sille myös korvahuput, jotta vähän vaimentuisi äänet, mutta turhaan. Mentiin vähän haastavampia tehtäviä kuin Lean kanssa aamulla, mm. piaffea ja pohkeenväistöjä ravissa. Kyllä Leakin ne osaa.
Kerran säikähtyessään Blue teki äkkikäännöksen ja kompastuin jalkoihini... Kaaduin ihan mukavasti käden päälle. :/ Ei oo onneks enää kipee.Mikä.mua.vaivaa.en.osaa.kuvata.enää.

As you can see.


Ja jätin myös tallipihan haravoinnin viime tinkaan...

Mitäs piditte? :) Alotin tän joskus yheltä ja lopetin kymmeneltä. Päivittelin siis sitä mukaa kun juttua tuli. Huomenna olis sitte kouluun, ihan jees, koska ainahan ne kaks, kolme ekaa päivää on kivoja mut sitte alkaa kyllästyttää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti