25.8.2013

Tedillä koulua ja Leolla peltolaukkaa

Otin lauantaina itseäni niskasta kiinni ja mentiin Tedin kanssa kentälle koulua vääntämään. Orin kanssa koulu on tosiaan jäänyt vähemmälle, koska tykkään enemmän hypätä sillä. Toisin kuin odotin, Tedi teki mielellään kaikki liikkeet, joita pyysin ja osasi enemmän kuin luulin. Ori yllätti mukavasti, kun pyysin lisäämään ravia ja sehän lisäsi!


Mitäs tykkäätte kun kuvat on nyt niin suuria kun vaan saa, vai onko liian suuria? En kyl sit tiiä et laitanko aina noin isoks, se keskikokonen on ehkä vähän parempi..
Ja teinpäs muuten Leolle loimen! Sen väri ei nyt ihan sovi kunnolla Leolle, jonka muut varusteet on kuitenkin keltasia, mut olkoo ny. Leon nimi pitäis vielä lisätä alareunaan siihen, ni olis sitten hyvä. :)

Sunnuntaina laiskottelin yhteen asti, vaikka oli tosi nätti päivä olla ulkona. Iltapäivällä lähdin kuitenkin Leon kanssa laukkailemaan vastapuidulle pellolle. Leo oli aivan täpinöissään tästä uudesta kokemuksesta, eikä millään tahtonut hidastaa kun pyysin.
Kuvat ei halunneet onnistua, koska itselaukaisin ja Leo rallitteli sellaista vauhtia, ettääh...


Kuka löytää meiät? :DD Leon hieno pukki.
Ja muuten, Keke, eli Shotti on saatu myytyä, samoin harmaa rintaremmi! Rahoja siis odotellessa. :) Vielä on Däni ja muutama muu varuste myymättä, jos kiinnostaa niin tänne päin!

2 kommenttia:

  1. parempia nää isot! ja ei, ette pääse niittyjokeen :(
    - Lila

    VastaaPoista
  2. Kiva kun pidät isommista! Oikeastaan, päästiinkin niittyjokeen :) Jälki-ilmoittauduttiin, koska saatiinkin kyyti. Harmi, kun sä et päässyt.. :(

    VastaaPoista