23.2.2013

Superaktiivinen

Aktivoiduin vihdoin. Muhah, olisin voinu tulla jo keskiviikkona kirjottamaan, mutta kun ei jaksa...
Kuitenkin. Tiistaina mentiin Krissen kanssa muutaman tunnin maastolenkille. Ratsuina Ässä ja Dez, entinen Santeri. Ensin odottelin Krisseä n. 10 min. kun sillä oli ongelmia ohjien kiinnittämisessä. Lopulta päästiin lähtemään ja Ässä oli ihan täpinöissään; ei olla hetkeen menty orin kanssa maastoon.Ässä sabotoi kuvaa -->
Ton ihana polun (jota me tuossa kuvassa tallataan) jälkeen päästeltiin yhdellä tiellä, joka vie puhelintornille, josta en tajunnut ottaa kuvaa, vaikka seistiin melkein sen vieressä.Söpis
Ittelläni oli tallille päästyä jalat lumessa, koska Krisse laittoi mut menemään edellä... :(

Keskiviikkona, tostaina ja perjantaina en jasanut ratsastella, koska olin laiska.
Tänään, lauantaina kuitenkin aktivoiduin (:'D) ja ratsastin kaikki heppaset. Heti aamusta otin Tedin ja menin kentälle hyppäämään.

Este oli aluksi 60 cm. Tedi kyttäili aluksi estettä, kun siinä oli jotain niin pelottavaa, entä jos se olisi vaikka syönyt poniparan!?
_Hiukan_ ylivalottunut.


Lopulta sain orin kuuntelemaan, ja se alkoi keskittyä enemmän tehtävään, eli koottuna pääty-ympyröitä ravissa. Kenttä oli mukavan tasainen, eikä edes liukas!
No toi nyt ei ole pääty-ympyrää nähnytkään! Tedi vain päätti hiukan oikasta.
Muutamien minuuttien jälkeeen alettiin hyppäämään. Tedi taisi unohtaa sen, että se este voi purra ja hyppäsi mielellään. Kokeiltiin molempiin suuntiin, oikeassa kierroksessa oli helpompaa.


Sitten sain jonkin älynväläyksen ja nostin esteen kaheksankymppiseksi, se olikin fiksua, Tedi on hypännyt vaan 70 cm... Ja miten kävikään...

 Ja ilmeet 10+! Siinähän kävi niin, että ensin poni kielsi ja seuraavaksi meni yli ja huimalla ilmavaralla! Olin niin itsevarma, että nostin metriin, siinähän olikin järkeä.

Ei siis ylitetty estettä, mutta ei se mitään! Ja koska ratsastaminen lopetetaan aina onnistumiseen, hypättiin vielä 60 cm.
Että ku oon ihana, en toki näytä oudolta?
Loppukäynnit mentiin tuossa tiellä ja Tedi alkoi kyttäämään kamerajalkaa... :/


Otin vielä kentällä toisen kyttäämis-kuvan.

Älkää ihmetelkö mun jalkojen asentoa, en mä tiedä mikä siinä on kun ne taipuu tollain.
Tedin jälkeen otin Rontin ja lähdettiin maastoon. Otin myös kamerajalan ensi kertaa mukaan. Pitää vaan tottua kiikuttamaan sitä mukana. :D

Mä tyksin tästä kuvasta.


Rontti meni ihan mukavasti, vaikka suurimmaksi osaksi vain käveltiin, kun sen kamerajalan kanssa on vaikea laukata/ravata. Rontin jälkeen ratsu vaihtui Atteen, mentiin koulua musiikin kanssa, eli melkein KÜR:ia, mutta en sovitellut liikkeitä radoiksi musiikin mukaan, on vaan helpompi keskittyä, kun on musiikkia. Atte meni kivasti, eniten työstettiin Lisättyä ja koottua laukkaa, jotka on ruunasta vähän vaikeita.

Myöhemmin päivällä (sen jälkeen kun 13.00. söin aamupalan :D) otin Ässän ja käytiin maastossa. Mentiin melko lyhyt lenkki, kun metsä mihin mentiin, oli täynnä lunta. Otin muutamia kuvia, mutten jaksanut kamalasti, kun jätin kamerajalan kotiin.Illalla vielä Dimin kanssa lähdettiin maastoon ft. Krisse ja Bamse. Tällöinkin mentiin lyhyt lenkki, koska oli tulossa jo pimeää. Kokemuksella tiedän, ettei metsässä ole kivaa mennä pimeällä, vaikka niin usein teenkin.

2 kommenttia:

  1. Olin unohtanut liittyä lukijaksi!! Noniin, homma hoidettu, huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, lisää lukijoita! :) Olen suunnitellut jonkinlaista erikoispostausta kun 5 lukijaa tulee täyteen. Saa laittaa ehdotuksia, mutta videoita en valitettavasti tee.

      Poista