10.2.2013

Olis jo kesä...

...Alkaa meinaan jo kyllästyttämään, kun koko ajan sataa lunta.
Muokkasin tätä ulkoasua vähäsen, kun esim. blogiteksti-gadgetin linkit ei näkynyt, yms.
Perjantaina lähdin vasta illalla ratsastelemaan, kun lumisade päätti edes vähäsen hellittää. Nappasin Aten ja lähettiin latuja pitkin metsään, missä kyllä oli katulamppuja, ettei ihan pimeetä ollut. Atte säikkyi milloin mitäkin (niinkuin aina), eikä sitä kiinnostanut nostaa ravia parissa kohtaa. Lenkissä meni luultua kauemmin, kun eräällä tiellä oli poikajengi, ni kierrettiin pitemmän kautta. Milloin musta on tullut tämmönen "apua, poikia, nyt karkuun!" -tyyppi? :'D

Eilen, lauantaina vietiin ensin Krissen hepat laitumelle. Krisse oli kiva, ja kaivoi ne meidän esteet irti sieltä lumihangesta, nyt päästään taas hyppäämään kunnon ratoja!

Naulattiin myös tohon yhteen esteeseen uudet naulat.
 Myöhemmin vietiin omat heppani tarhaan.

 Krissen kaveri, kulkee nimimerkillä NeVa, tuli käymään iltapäivällä. Mentiin heti kentälle, sinne lumisateeseen, hyppäämään. Krissellä oli Tommi, minulla Rontti ja NeValla oma heppansa, Mari. Korkeimmillaan hypättiin n. 80 cm. Vähän ajan päästä kerättiin esteet pois ja alettiin vääntämään koulua. Krisse ja Neva menivätten vielä samoilla hepoilla, mutta minä vaihoin Ässään. Lisäiltiin ja koottiin ravia ja laukkaa suurimmaksi osaksi. Lisäksi tehtiin kaiken maailman taivutuksia ja väistöjä.
Myöhemmin käväistiin maastossa. Itselläni Dimi. Mentiin vain tietä pitkin ja Dimillä oli pikkusen energiaa... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti