22.1.2013

Viime päivät....

Sunnuntaina mentiin Krissen kanssa Zamin (KhtManyhearts) luo. Zami oli meitä vastassa Nichell'llä (?). Itselläni oli Tedi ja Krissellä Veeti. Saatiin päähänpiasto, eli mentiin Zamilta hakemaan pulkka (hienompaa rekeähän ei muuten ole!) ja vedettiin Nichelli'llä vuorotellen toisiamme. x)

Tiesittehän, että ihmisten ilmeet ovat nykyaikana erittäin kauniita?

Ja ne failaavat tyylillä.
Laskettiin ensin hyperiso mäki down, ja mentiin sitten pellolle ratsastamaan. Sain myös _hienoja_ kuvia. :)Lumiponi :3

En ole vastuussa
NIchelli'stä pitää olla myös kuvia, muuten Zami on että nyyh. :(

Katsokaa Nichellin hienoa loimea (ja otsatukkaa)!
Lopulta raaskittiin lähteä Krissen kanssa kotiin, ja kadun sitä, ettei menty metsän kautta, vaan tietä. Vastaan tuli meinaan kaksi seiskaluokkalaista (viime keväänä vielä meidän koulussa) ja olivatten silleen, että "varmaan kivaa?" ja naureskeli, ite olin sillee, että "Voi, v*ttu" ja oli lähellä, ettenkö olisi revenny niille. Kun ne käveleeki ku pingviinit (??). :'D Joo, sori ku nyt tällai alan muita haukkumaan, mut toinen niistä on sentäs harrastanut keppareita.

Maanantaina en ratsastanut, kurkku kipeä, sun muuta mukavaa.

Tänään, eli tiistaina rohkenin ulos ratsastelemaan Lassella vaikka koko mun olemukseni oli asiaa vastaan. Oli niin pimeää, ni kameran jätin suosiolla sisälle. Tänään tuli muuten pimeä ainakin tuntia eilistä myöhemmin, jee.

Hei, kommentoikaa nytte, että tiedän, et joku edes lukee näitä! :D No, sen kyl tiiän että Zami ainakin stalkkaa tätä. x))

Ja muuten, sitten ku on neljä lukijaa koossa, aion tehdä erikoispostauksen, että nyt sitä kommenttia, mitä haluatte??? Valitettavasti videot ei ole mahdollisuus. :(

3 kommenttia: