7.3.2019

AP BLITZANGEL - SINCE 7.3.2014"Tykkään Crystalista ihan hirveästi, se on tosi suloinen ja mukava ratsastaa."
-Kajo 7.3.2014

Crys, rakas Crys. Enpä osannut viisi vuotta sitten yhtään arvata, että siitä nuoresta, levottomasta ja sählästä tammasta (eipä ollut omistajansa tuolloin yhtään sen erilaisempi) tulisi yksi mun koko elämän tärkeimmistä hevosista. Että me ehdittäisiin jo puolen vuosikymmenen aikana tulla niinkin pitkä tie.

Luin mun ensimmäisen postauksen Crysistä. Kuinka se oli vaan "uusi hevonen, taas" ja mistä sen nimet on peräisin. Se on muuten edelleen mun suosikki fanfic, josta ne tulee. Koeratsastuksessa ratsastin askellajeja läpi ja kokeilin väistöjä sekä koottuja, käytössä sillä oli Rikerin vanhat meksikolaiset, jotka oli tammalla yhä käytössä ihan vielä muutama vuosi sitten. Mietin, josko tästä hevosesta tulisi mun uusi kisahevonen.

Jaa että tuliko?


Crys pitää hallussaan koko mun hevoshistorian pisintä kisakalenteria, kuin myös suurinta palkintomäärää. Se on Grand Prix tasoinen kenttäratsu, jolla kisasin ensimmäiset kyseisen tason koululuokkani. Sijoituin sen kanssa toiselle sijalle elämäni ensimmäisessä koulumestaruusluokassa kaksi vuotta sitten. Crysin ansiosta aloin aikanaan kiinnostua enemmän kouluratsastuksesta, sen ollessa tallin tasokkain hevonen silloin, ja nykyäänkin kokenein.

Ei Crys mulle pelkkiä kilpailutuloksia ole. Silloin vuonna 2014 me oltiin molemmat tosi nuoria vielä, asiat oli melko hakusessa ja kaikki mitä meidän olisi pitänyt tehdä, olisi ollut rauhoittua. Siitä on kasvettu, rinnakkain, ja tänä päivänä Crys on aivan erilainen hevonen - se on maltillinen, viisas, luottavainen. Tosin siltikin, kun katselen tästä sohvalta, tuolla hevosten telineessä on värikkään lauman joukossa yhä häivähdys palominoa räväkkyyttä. Ei Crys koskaan lakkaa olemasta Crys. <3

7.3.2014
Ensimmäinen kerta tamman selässä.
 


Crys oli mukana ekalla leirilläni.
Meidän ensimmäinen koululuokka, ECPCRB Eventing 2015.
 SM-kisojen 2017 koulumestaruusradalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti