9.7.2016

MyDay 30.6 & Raph saaristossa

Moikka! Nyt tungen parikin juttua samaan postaukseen, että saan pois alta. Kuvailin viime viikolla, kesäkuun viimeisenä päivänä, mydayn kun sitä on taas toivottu. En nyt ole niin hirveän tyytyväinen lopputulokseen, joten julkaisen sen vaan täällä blogissa. Toivottavasti tykkäätte!
Videolla myös esiintyy tallin uusin hevonen, FS Quicksilver. Olen sen esitellyt Instagramin puolella ja sille on jossain vaiheessa sivut tulossa, mutta lyhyesti siis kyseessä on nuori enkuntäykkäriori Pietro, reipas ja kapasiteettikas estetykin alku.


6.-8.7. Raph the Vesipeto pääsi luontaiseen ympäristöönsä, saaristoon. Olin siis perheen kanssa kolme päivää Saariston Rengastiellä roadtripillä ja mulla oli Raph mukana. Ensimmäinen yöpymispaikkamme oli Saariston lomakeskus. Siellä oli pieni uimaranta melkein mökkimme edessä, joten ori pääsi pari kertaa mereen kahlaamaan, voi että kun sillä oli kivaa! Raph rakastaa vettä ja se ei meinaa pysyä kahlaamistilanteissa nahoissaan. Uimaan asti se ei kumminkaan päässyt, vaikka kovasti oli menossa.
Illalla oli myös upea auringonlasku, jota tietysti piti hyödyntää. Raphista on vain muutamia kuvia, kun lähinnä kuvailtiin ei-keppari-someihin kuvia.
Seuraavan yön yöpymispaikkamme oli todella hieno mökki Kustavin meriasemalla. Sää ei oikein toisena päivänä suosinut, vettä satoi ja tuuli kylmästi. Raph pääsi ulos vain muutamien kuvailujen yhteydessä, tuolla ei oikein ollut mitään metsäpolkuja yms. mitä tutkia. 

Matkaevääni hupenivat nopeasti jostain syystä.
Raphille riitti lautan odottelu.

Kattokaa nyt! Ehdoton lempikuvani ikinä.

Ja taas odotellaan lauttaa..

"Jaa tällänen selfie."


Reissu oli kaikenkaikkiaan todella kiva, saaristo on ihana paikka! Ensi kesänä olisi suunnitelmissa lähteä samaisen saariston kautta Ahvenanmaalle, sinnekin sitten varmaan lähtee heppa mukaan mutta ei nyt puhuta ensi kesästä. Nyt kerään huomiseen asti virtaa, sillä luokseni saapuu torstaihin asti Taija. Tulee olemaan todella kivaa ja kirjoittelen tänne varmasti postausta siitä!

Oletteko te reissanneet saaristossa? Oliko keppari mukana?

8 kommenttia:

 1. Anonyymi9.7.16

  Pietrohan näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva myday! Ja Taija mainittu, torilla tavataan

  VastaaPoista
 3. Kht Nova12.7.16

  Tosi kiva postaus ja video:3
  Sait uudelleen lukijan;)

  VastaaPoista
 4. Hyi twister on pahaa, se ansaitsee vain tulla heitetyksi puuhun

  VastaaPoista