4.7.2013

Kerranki tulevaisuuden suunnitelma

Siinä ja otsikko. :D Puhutaan siis 19.-22.7. ja 26.-28.7. 19. pvä lähdetään Krissen kanssa Sirun (Kht Antalya) mukaan tämän mökille kolmeksi yöksi. Heppojen kanssa tietty. En kyllä oo vielä varma kenet otan, Tediä tai Blueta oon miettiny, mut Leoki olis kiva. Krisse ottaa (kai) Arskan tai Ressun. Krisse onki taas ostellut (ja myynyt) hevosia, ite en ole edes perillä, että kuinka monta niitä on?? Ja tollon 26. pvä on se Sailan tallin leiri. :)
Arska ja Ressu. Arska on Ailin tekemä, mutta ostettii Rouskulta, ja Ressu on Maikkenin. :) Tui tui ku Arska on sulonen. :3
Lisäksi Krisse on ostanut foorumin Pikku Myyltä Aussin ja vaihtoi Shamaran yhteen Promesse nimiseen vuonohevoseen ja ostaa kai vielä Rouskun Peetan. :D Vähän on juu Krissen tullu osteltua. Ittelleni on tulossa Niitin arvonnasta voittamani pikkuponi. :3 Ja sen jälkeen tähän talliin ei hetkeen kyllä hevosia tule! (Paitsi että tarjosin ylläpitokotia yhdelle Curious Citrus Powerille :D)
Tiistaina hyppelin Tedillä ft. Krisse ja Siru. Krissellä Rokki ja Sirulla oma heponsa Rölli, joka on Krissen tekemä. Musta ja Tedistä ei ole kuvia, koska akku ehti loppua.

Tää osottautui hevosille melkosen haastavaksi.Rokkipoika
Oli niin lähellä, ettenkö olis saanu kuvaa kun Krisse lens ton esteen läpi, mut en ehtiny. :(


Rölli-peikko
Keskiviikkona mentiin about 30 min Krissen kanssa koulua Dänillä ja Arskalla. Mulla oli ekaa kertaa Dänillä ratsastaessani raippa kädessä, koska tamma ei hetkeen ollut saanut liikuntaa, että jos se alkaa riehumaan omiaan. Aluksi kyttäili kovasti, että mitä mä raipalla aion, mutta ei sitä kauaa kiinnostanut. Yhden ainoan kerran jouduin vähän muistuttelemaan sillä tammaa ja Däni järkyttyi kamalasti, että miten mä julkean. Sen jälkeen se keskittyi kunnolla tehtäviin.

Tänään, torstaina mentiin aamulla Krissen kanssa taas koulua Bluella ja Screamilla. Ja ei valitettavasti kuvia, päätin keskittyä täysillä Blueen, joka teki vähän mitä sattuu. Aluksi kauhealla pikajunavauhdilla yritti Screamin perään ja sai siitä hyvästä Screamilta potkun päähän. Voi raukkaa.. :D Tehtiin paljon voltteja, jotta Blue kulkisi vähän paremmin, eikä kiitänyt pitkin pitkiä sivuja. Krisse ja Scream lopetti aikasemmin kuin minä ja Blue. Hetken Screamin perään kaipailtuaan Blue alkoi kulkea paljon rauhallisemmin ja keskittyi enemmän voltteihin. Otettiin tehtäväksi seuraavanlainen: pääty-ympyrä, keskiympyrä, toinen pääty-ympyrä, keskiympyrä, pääty-ympyrä ja niin edes päin. Mentiin se ensin molempiin suuntiin ravissa ja sen jälkeen laukassa. Blue meni tosi hienosti, lukuunottamatta että laukassa vähän innostui ja pukitti lyhyellä sivulla. Loppuun otettiin vielä pohkeenväistöä kokorataleikkaalla molempiin suuntiin ja voi että, kun ruuna meni hienosti!
Bluen hoidettuani menin korjaamaan laitumen, josta naapurin koira oli innostuksissaan kaatanut pari tolppaa. Samalla kiinnitin paremmin muitakin tolppia. Sitten vaan hevoset laitumelle! Omani siis, Krissen hevosiin en koske. Kyllä toi laidun jollain pitäis kitkeä, mut ruohonleikkuria en halua sinne änkeä, kun siellä on kaiken maailman kantoja ja kiviä.

Raaputi raaputi.

Nuorimman siskonkin heppa, Nikke pääsi myös laitumelle. :)

2 kommenttia:

  1. Arska poju on muuttamassa meille :) ♥

    VastaaPoista
  2. Sori hidas vastaaminen, mut niinhän se muutti! :) Mites se on viihtynyt?

    VastaaPoista