24.9.2015

#rimanapinalauma 18.-20.9.2015

Mulla oli taas hienoin viikonloppu aikoihin viime viikonloppuna! Olin Kht Riman järjestemällä leirillä Myrskylässä ja näin siellä pitkästä aikaa viime kesän leiriläisiä sekä tutustuin Minniin (@khtrima) ja Pörröön (@kht_ir-an). Tästä on sitten tulossa melko pitkä postaus täynnä kuvia!


Leirille saavuttiin perjantaina 4-6 aikoihin. Itse saavuin paljon ennen muita, sillä Minni ja Pörrö pyysivät minua tulemaan aiemmin kun asuin muita lähempänä. Odotettiin sitten kolmestaan melkein pari tuntia, että muut saapuivat ja voitte vaan kuvitella sen jälleennäkemisen ilon kun Tytti, Veera, Diana, Pinja ja Jaana rymistelivät sisään! 
Alkusäätämisen ja huoneisiin asettumisen jälkeen lähdettiin ensimmäiselle tunnille, jonka aiheena oli puomit ja pienet esteet ja saimme ratsastaa melko itsenäisesti. Itse ratsastin Tedillä joka tietysti innostui muista hevosista ja esteistä, mutta oli yllättävän nätisti kuitenkin.









Hiukan piti kaahailla, poni ei taas hetkeen ollut liikkunut..

Minä ja Diana ollaan tuolla taustalla kyllä vielä edustavampia
Lehmät ei tykännyt Pinja The cowboysta joka laukkaili tietä pitkin :D
 Loppuilta meni ommellessa ja Frozenia katsellessa (löydettiin myös itsemme siitä leffasta, itse olin Vessaton :D). Uni tuli nopeasti, nukuin Tytin kanssa samassa huoneessa ja olimme molemmat hyvien yöunien kannalla.
Lauantai valkeni pienellä hämmästyksellä. Heräsin ja mietin että missä hemmetissä oon ja miksi Tytti nukkuu mun vieressä, sitten aivot alko toimia! Lihakset eivät olleet ihme kyllä kovinkaan kipeät, toisin oli kyllä sunnuntaiaamuna.


Aamu alkoi maastolenkillä, jolloin löydettiin täydellinen laukkapelto ja päätettiin että mennään iltapäivällä uudelleen kuvailemaan sinne. Maaston ratsastin Minnin hevosella Bonilla, joka oli leirihoitsuni.
Maastoilun jälkeen ratsastus jatkui esteiden merkeissä. Rakennettiin myös esteradan viereen trail-rata, johon sisältyi mm. pujottelua, peruutteluja, spinnejä ja portinavailuja näin muunmuassa. Tynnyrinkiertoakin kokeiltiin. Oikein kivaa tää länkkäratsastus, siksi sainkin leirin aikana idean opettaa Aatulle westernin saloja, katsotaan mitä orista kehkeytyy!


Boni on kyllä edustava mistä kuvakulmasta tahansa!







Ai mikä kokoero?
Koko leiri ratsasteltiin milloin milläkin hevosella, tää poni oli ihana hölskykorva!
Iltapäivällä kaikki sai vetää ensin improkürit läpi ja sitten lähdettiin sinne pellolle rallittelemaan. Itse yritin räpeltää jotain Justimusten Kaljavauvaan, mutta siihen ei oikein saanut askelia sopimaan eikä kännykän kajarista kuulunut toiseen päähän kenttää (Diana unohti mankan kotiin, snifety sniff).







Raph käytti koko leirin Leon high jumppeja, ei tosin hajuakaan miksi ne sille laitoin.


Poni lähti lapasesta, mutta ekat peltolaukat tänä vuonna, mitä muutakaan voi odottaa?


Otettiin Dianan kanssa nuo ylläolevat kuvat kentän viereiseltä peltokaistaleelta, jonka jälkeen lähdettiin melkein koko porukka sinne isommalle pellolle.



bannerimatskua, ehkäpä.


Tää keuliminen oli tän leirin juttu, sellasia kuvia otettiin ihan liikaa, heh.




Taas tätä kokoeroa, mä en vaan voi ymmärtää miten noilla pikkusilla voi ratsastaa :D Tedi on ihan tarpeeks pieni!

Illalla lähinnä lagailtiin ja käytiin me muistaakseni vähän hyppimässäkin, ainakin pyöröpaalien päällä. Pimeän tultua kävin vielä Tytin ja Pinjan kanssa pihapiirissä kevyesti ratsastelemassa, mutta se päätyi siihen että minä ja Tytti lähdettiin katselemaan tähtiä, oli meinaan mielettömän nätti tähtitaivas! Nähtiin myös reippaasti yli 20 tähdenlentoa, oli kuulkaa hienoa!


Sunnuntaina taas vaihteeksi hypittiin. Varmasti Veeralla ollut mukavaa kun ei polvensa vuoksi voinut ollenkaan hypätä ja me muuthan hypimme melkein koko ajan. :D Poikettiin myös yhdelle niitylle käymään, jossa Veera juoksukyvyttömänä sai toimia meidän kuvaajana.



Tedi ja lurppakorva Pörrö ♥



Kokeilin Tytin Eavyä ja järkytyin.
Vielä ennen leirin päättymistä oli vuorossa leirikisat, lajina (ylläripylläri) esteet! Me saatiin Tedin kanssa puhdas rata ja suht. nopea aika, tosi hyvä tulos siihen nähden että Tedi ei ole kisannut vuoteen eikä ollut edes kunnon liikutuksella. Muillakin meni radat hyvin, joiltain tuli puomeja alas, Jaana onnistui kaatumaan ja Veera sai polvensa takia hölkkäillä puomiradan.


Ilmeeni oli näkemisen arvoinen.. Mutta sijotuin muistaakseni neljänneksi tai viidenneksi, en pahemmin asiaa huomioinut.
Näiden ihmisten ansiosta mä jaksan vieläkin tän harrastuksen parissa pyöriä, ootte parhaita ♥

4 kommenttia:

  1. Anonyymi24.9.15

    tosi kiva postaus ja ihania kuvia c:

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, hauskaa näytti olevan :D Nyt sait sitten seuraa ja pääsit peltorallittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin tosiaan oli! Tää viikonloppu kyllä antoi mulle uutta puhtia tän harrastuksen kanssa! :)

      Poista