30.10.2016

Syysvaellus 23.10.



Moikka! Pitkästä aikaa vähän kunnollisempaa ja "tavallista" postausta, aikoihin kun ei ole tullut muuta kuin hevosesittelyjä. Olin viikko sitten @kht_muikkuoja:n vaelluksella ja sain Tiukulta paljon kivoja kuvia joita teillekin nyt täällä jaan.

Tämä vaellus sai ehdottomasti mun sisäisen pikku kepparitytön innostumaan, kun käytiin tallin oven lappusesta lukemassa kuka menee kelläkin ja sitten hoitopuomille laittamaan siellä odottelevaa ratsua kuntoon. Rakastan kaikkea tälläistä touhuilua! Ilmapiiri oli iloinen ja pian pihasta lähti liikkeelle pitkä ja intoa puhkuva jono!

Kaikki kuvat tosiaan (c) @kht_muikkuoja


En tiedä miksi, mutta tätä kuvaa katsoessa alkaa päässä soimaan "Reissumiestä vaisto vie.."



Mulla oli ratsuna ihana vuonotamma Alma. Ihastuin siihen kovasti vaelluksen aikana, reipas ja vauhdikas (laukkasuorilla paineltiin ekoina menemään!) mutta kuitenkin varma ja kuuliainen, tosi kiva tamma.
Reitti kulki pääosin nättejä metsäpolkuja pitkin ja pysähdeltiin välillä mm. hyppimään maastoesteitä. Nautin kyllä täysin siemauksin isoista ja monipuolisista maastoista, mun omat maastot kun on nykyään aika onnettomat. Suurinpiirtein kolme tuntia me viihdyttiin ja itse olisin jaksanut olla kauemminkin! Nälkä kumminkin yllätti ja kun hevoset oli hoidettu pois suuntasimme tuhoamaan Tiukun valmistamat pitsat ja oli muuten hyvää!


Aina ei ihan sujunut, mutta ei näyttänyt haittaavan :D



Kiitos kaikille vaelluksesta!

6 kommenttia:

  1. Anonyymi30.10.16

    Voi miten kiva postaus!
    -Tiuku

    VastaaPoista
  2. Nyt minä ihan innostuin

    VastaaPoista
  3. Anonyymi31.10.16

    No niin, nyt soi sitten koko loppu päivän päässä: "reissumiestä vaisto vie..." XP

    VastaaPoista