3.10.2016

Hevosesittely 5/7: Raph

Viidentenä esittelyvuorossa tallin rasavilli nuorukainen!


Nimi: FS Raphael "Raph"
Rotu: Canadian sportspony, ori
Syntynyt: 2011, 5-vuotias
Tekijä: Kajo, Kht Fourways
Raphin sivut

Tallin nuori pojankloppi, Raph. Luotettava, pilkkeen silmäkulmassa omaava ja "I got this" -tyylillä ajatteleva ratsuponi johon tykästyin hirveästi heti sen valmistuttua. Raph oli suuri harppaus tekemieni hevosten ulkonäössä, se näyttää jopa hevoselta! Vaikka nykyään löydänkin siitä paljon virheitä, se on silti hieno ja oon tosi ylpeä siitä.
Raph on hiukan kärsimätön, joten jos jokin ei onnistu, se ilmaisee kyllä mielipiteensä asiasta. Kouluratsastus on sen mielestä niin kamalan tylsää ja esteillä puomin kolahtaminen on pukin arvoinen asia. Mutta vaikka Raph saattaa vaikuttaa kovikselta, on se oikeasti mitä luotettavin ja mainioin ratsu niin kentällä kuin maastossakin.

(c) Tutti
Raph on lahjakas kenttäratsu ja se on kahminut itselleen ruusukkeita nopeasti lyhyen ajan sisällä. Se nauttii kisaamisesta, mikään ei ole orin mielestä hauskempaa kuin saada esitellä taitojaan muille. Kerran sen ylpeys saikin kovan kolauksen, kun lennettiin nurin juuri ennen vikaa estettä..
Esteillä orilla on selkeästi enemmän kapasiteettia (ja intoa) kuin koulussa, mutta tarkoituksena on alkaa kisata Raphin kanssa enemmänkin koululuokkia. Tähän mennessä ollaan kisattu muutamia helppoja luokkia ja ensi vuonna olisi tarkoitus siirtyä vaativimpiin luokkiin, jotka toivottavasti motivoisi poikaa enemmän. Myös maastoesteille olisi hauska päästä, niistä Raph pitää ihan älyttömästi! Raph on siitä kiva hevonen, ettei se kyttäile tai pelkää hieman erikoisempia esteitä, joten maastoesteet tuskin tulevat tuottamaan kamalasti ongelmia. Se, pysyykö ori radan aikana käsissä, onkin sitten eri juttu.. Pääasiassa Raph on luotettava maastoratsu, mutta innostuessaan se ei aina mahda itselleen mitään.
Kaavailen siis Raphista kovan luokan kenttäratsua, ja lupaavalta se vaikuttaakin. On muuten hankala uskoa, että poni on ollut mulla vasta reippaan vuoden, sillä tuntuu että se olisi asunut Fourwaysissa jo iät ja ajat!

Random fact: Katselin Raphia ommellessani TMNT:tä, joten voitte varmaan arvata mistä orin nimi on peräisin, jos kyseisestä piirretystä yhtään tiedätte. :D

2 kommenttia:

  1. Miks luulin sitä joksikin kiltiksi vanhaksi miekkoseksi ja erityisesti hevoseksi

    VastaaPoista