2.7.2014

Koeratsastus Wingillä

Uusi hevonen on vihdoin saapunut Fourwaysiin! Aluksi mietin, olenko tyytyväinen poniin, kun sen ulkonäkö häiritsi minua. Mutta kun vertasin ponia Joeyn laittamiin kuviin, tajusin ulkonäön johtuvan siitä, että täytin kaulan liian paksuksi. Joten täytin sen uudelleen hieman ohuemmaksi, jolloin ihastuin poniin täysin!
Kyseessä on siis Joeyn valmistama tilaushevonen, AP Wingmate, tutummin Wing tai Vini. Rodultaan tämän piti olla puhdas eestinhevonen, mutta pörröisen harjan takia harkitsin myös issikkaa, joten keksin laittaa sen issikka/eestinhevosristeytykseksi.
Annoin Wingin olla jonkun aikaa muiden heppojen seurassa tarhassa ja illalla nousin sen selkään. Poni oli alkuun tosi jännittynyt ja pukitti melko usein. Loppua kohden alkoi kuitenkin kulkea paremmin, muttei kuitenkaan niinkuin pitäisi. Mutta nuorihan tämä on, ja on vain peruskoulutettu, eli ei osaa perusaskellajeja ja hyppäämistä enempää. Uskon kuitenkin, että koska Wingissä on issikkaa, pienellä työstämisellä saattaisi se töltti löytyä. :)
Alkuun menin askellajeja läpi, jonka jälkeen siirryin hyppäämään muutaman kerran.
Suurin osa kuvista (c) Siru.Kepparit on vakava laji.

Wingillä on ihana, reipas ja pyöreä laukka.

Wing tykkäsi Kyöstistä myös paljon, kovasti halusi leikkiä, molemmat!

En usko, että tällä viikolla tulee enää postauksia, kun sunnuntaina on lähtö Sailan tallille leirille. :) Olen kuitenkin ajastanut ensi viikolle tallinesittelyvideon ja postauksen minun ja Lean yhteisestä vuodesta. Vaikea uskoa, että Lea on ollut mulla kohta jo vuoden! :o

Mitä pidätte Wingistä?

13 kommenttia:

 1. Todella symbaattinen!

  VastaaPoista
 2. Tarkotatko kepru sailaa vai jotain muuta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan siis ihan oikeiden hevosten tallia :D

   Poista
 3. Jensku3.7.14

  Söpö <33 :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3.7.14

  Wing on tosi söpö:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8.7.14

  Onko se musta tiedoton poni vielä myynnissä? Se joka oli 15 e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä myynnissä :)

   Poista
 6. Moi! Sun blogi saa mut aina tosi hyvälle tuulelle! Aina kun katson blogiasi ja huomaan uuden postauksen, ilmeeni on melkein tällainen:⌒.⌒. Postauksiasi on todella kiva lukea ja ne ovat parhaita! Sinun blogisi voittaa kaikkien blogit:). Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 7. Ja lisäksi olet superkaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista