26.1.2014

I'm gonna fight 'em off

Eheh, mulla taitaa olla otsikkoideat vähissä? Tämä soimaan, siitä se otsikkokin tulee :-)
Viime postauksesta onkin jonkin verran aikaa, mutta en yksinkertaisesti ole ehtinyt kuvaamaan viikolla. Pääsen joka päivä kolmelta, ja ehdin kotiin yleensä puoli neljältä, enkä sen jälkeen yleensä jaksa mennä heti ratsastamaan, ja kun sitten jaksan onkin jo pimeää. Onneksi jakso vaihtuu pian, seuraavassa jaksossa pääsen maanantaina kahdelta ja keskiviikkona yhdeltä, joten ehdin valoisalla kuvaamaan, eli postauksia tulee välillä myös viikolla. :-) Tämä viikko onkin mennyt seuraavanlaisesti;

Ei ole oma.



Mietin pitkään, on ko toi kuu vai aurinko, mutta todennäköisesti aurinko, koska kuu ei yleensä päivällä ole tuossa kohtaa, jos se vielä ylhäällä on.


Näin opetellaan lisää englantia. :-) Olen ihan koukussa tuohon tarinaan!
Viikonloppuna jaksoin mennä valoisalla ratsastamaan, sainhan kuitenkin nukuttua melkein 10 tuntia. En kahteen viikkoon nukkunut 6-7 tuntia pidempään... Menin lauantaina yhden aikoihin hyppäämään Bluella. Mentiin pitkästä aikaa rataa ja oikeastaan hyppäsin myös pitkästä aikaa Bluella, viime aikoina olen vain maastoillut sen kanssa. Poni meni oikein kivasti, ei kieltänyt kertaakaan, mutta muutama pukki tuli. Jaksoin mennä melko kauan, koska olen ottanut tavaksi kuunnella napeilla musiikkia yksin ratsastaessani.
Vein myös muut hevoset tarhaan hyppäämisen ajaksi, mutta päätinkin jättää ne sinne pidemmäksi aikaa, että Bluekin pääsee tarhailemaan.




Tämännäköistä rataa hyppäsin.






Iltapäivällä joskus puoli kolmen aikaan lähdin Leon kanssa muutaman tunnin maastolenkille. Tarkoitus ei kyllä alunperin ollut niin pitkää lenkkiä tehdä, mutta hyvähän se vaan on. Meinasin ottaa kamerajalankin mukaan, mutta ajattelin sen hidastavan, joten jätin kotiin.



Joskus mä vaan olen niin ylpeä näistä maisemista.

Mä niin osaan tän kuvaamisen.. +Blogger pilasi laadun




Sunnuntaina sain suostuteltua Neean hyppäämään kanssani. Otin Rikerin, jolla en aiemmin ollutkaan hypännyt. Neealla oli Nora. Kuvia on vain alkukäynneistä ja -raveista, koska tajusin siinä samalla, että puolen tunnin päästä pitäisi olla yhdellä koululla nuorten konsertissa, jotta saan merkinnän rippikouluvihkoon. Ratsastus jäi siihen, ja juuri ja juuri ehdin! Konsertti oli kyllä mukava, ei siinä mitään, mutta jäi kyllä vähän häiritsemään keskeytynyt ratsastus (tosin "Jeesus siunaa nämä lihapullat" -biisi kohotti mielialaa :-D). Jatkoimme kuitenkin illalla hyppäämistä, mutta silloin emme kuvanneet.
Riker odotteli tarhassa esteiden kannon ajan.




18 kommenttia:

  1. "Jeesus siunaa nämä lihapullat"... Ei hitsi mä kuolen :'D Nauruun siis XD
    Auttaiskohan toi musiikin kuuntelu napeista mun aave pelkoon :D Kiitos hyvästä vinkistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahah, mä sain siellä konsertissa kaverin kanssa melkein huutonaurukohtauksen tosta :-D
      Aavepelko O.o Itse en niitä pelkää, pikemminkin "kunnioitan" tai jotain :'-D

      Poista
    2. Anonyymi26.1.14

      ^^Luin joku aika sitten kauheesti kauhutarinoita ja kaikkee kummituksista ja yliluonnollisista asioista kertovaa "faktaa" (kröhöm) kaverin innoittamana. Parin viikon ratsastelut kuluikin vaan siihen, että kuuntelin joka ikistä rasahdusta, enkä keskittyny yhtään tehtäviin:D Juu ne hepat siinä vaan säikkyi, just niin, ratsastaja oli tyynen rauhallinen...XD

      Poista
    3. Hyvä, en ole ainoa joka säikkyy rasahteluja :-D Musta on tullut pimeässä tosi säikky, johtuu kylläkin jostain ihan muusta kuin kummituksista (ihmiset jotka ei ymmärrä tämän harrastuksen päälle saa mut juoksemaan..)

      Poista
    4. Mulla tää on mennyt jo vähän yli, kun usein(melkein aina) päivälläkin pelkään kaikkea mahdollista... Mä oon tulos varmaan hulluksi.... 0_0

      Poista
    5. Hahah, voi sua :-3 Kyllä sä siitä yli pääset! Ainoa asia mitä mä päivällä pelkään on väenpaljous.. :-/

      Poista
  2. Anonyymi26.1.14

    Kiva postaus, terkkuja sulle ja hepoille! :)

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi repesin tolle "Jeesus siunaa nämä lihapullat" xD ja postaus oli taas tosi kiva :3!

    VastaaPoista
  4. Eiks toi lihapullabiisi ole Idän Ihmeiden? Oliks KLS siellä konsertissa soittamassa? (tuli mieleen koska se on hyvä ja tän päivän aamunavausmusiikkikin oli "Vielä täällä on meitä", KLS on hyvä bändi vaikka uskonnollinen onkin, kannattaa kuunnella tubesta ;)
    Mitä ihmettä mä selitän, mutta kiva postaus ja hienoja kuvia :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kun tuli taas postausta :) Toi lihapullabiisi oli aika.. hömm.. erikoinen ;D

    VastaaPoista
  6. omg säkin katot transformerssia!! :D Ja hei, mistä ton tarinan löytää, vaikuttais meinaan mielenkiintoiselta lukea. :)

    ps. liityn blogin lukijaks heti kun pääsen koneelle. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. omg jes en oo ainoa!! Tarinan löytää FanFictionista, tuolta --> https://www.fanfiction.net/s/4767477/1/The-Autobot-Files, mutta kannattaa aloittaa lukeminen ensimmäisestä tarinasta, jotta tajuat sitten --> https://www.fanfiction.net/s/3836521/1/Small-Problems
      Voin linkkailla/selittää näistä enemmän facessa tai jossain jos haluut ^^

      Poista
  7. Anonyymi28.1.14

    toi on kyl mun mielest kuu. Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse uskon vahvasti sen olevan aurinko, koska jos kuu vielä päivällä on ylhäällä, se on yleensä ihan eri paikalla kuin tuo. +Toi oli isompi kuin kuu. Ja kiitos! :-)

      Poista