23.12.2013

23. luukku: Hevosten varusteet part 2

Toinen osa varusteiden esittelystä. Ajatelkaa, huomenna on joulu! Itselläni ei ole kyllä kovin korkeaa joulufiilistä kun vettä sataa ja lunta ei ole..
Tedin varusteet:
 Riimu ja riimunnaru: Riimu on valmistettu vaaleanpunaisesta fleecestä, ja pehmusteeksi olen laittanut niskaan tarranauhalla kiinnitettävän kudotun pehmusteen. Turpahihnaan olen liimannu jotain koristenauhaa. Riimunnaru on letitetty pinkistä langasta.
 Loimi: Pinkistä fleecestä tehty loimi narukiinnityksellä. Kuvassa ei näy, mutta loimen toisessa alakulmassa on silittämällä kiinnitetty rusetti.
Suitset ja martingaali: Suitset on foorumin Rouskusn valmistamat kuolaimettomat englantilaiset (kai). Pehmusteet on vaaleanpunaista fleeceä joissa on valkoisia täpliä. Martingaali on tummanruskeasta nahasta tehty, täysin Tedin muodoille, ei siis mene muille.

Lean varusteet:
 Loimi, riimu ja naru: Fleecestä valmistettu sininen loimi, jossa lukee kangastussilla "Lea". Solkikiinnitys ja keppihihna. Riimu on foorumin Ailin valmistama, nahkainen. Riimunnaru on letitetty sinisestä langasta.
 Englantilaiset suitset: Suitset on tehty mustasta tekonahasta, otsapanta on sinist huopaa.
Toiset suitset: En todellakaan tiedä mitkä suitset nämä ovat. :D Foorumin Alisan valmistamat turparemmittömät suitset hieman erikoisilla kuolaimilla. Otsapanta on hiukan liian iso Lealle.

Miran varusteet:
 Loimi, riimu ja naru: Loimi on sinistä fleeceä solkikiinnityksellä. Riimu on sinistä huopaa, jossa karvakangaspehmusteet. Riimunnaru valmistettu samalla tavalla kuin edellistenkin, letittämällä, tosin kahdella eri värillä
 Englantilaiset suitset: Foorumin Forgottenin tekemät lisäturparemmilliset suitset, jotka ovat ennen Miraa olleet ties kellä!
Länkkärit: Koska Miralla on lännenhevoskoulutustakin, on sillä myös länkkäsuitset. Ruskeasta nahasta tehdyt, otsapanta huopaa ja ohjat fleeceä.

2 kommenttia:

  1. Tedin kuolaimettomat on Sidepull malliset, ja niitä käytetään yleensä lännenhevosilla ;) Ihan pikkunen tietoisku vaan... :D

    VastaaPoista