15.12.2013

15. luukku: Jotain uutta?

Tedi, Leo, Blue ja...?
....Ja Scotte.
Team Fourways (älkää kysykö, se on vaan mun huono vitsi :'D) on saanut uuden jäsenen! Laumaa täydentämään saapui torstaina nuori kisahevosen alku Scotte, virallisemmin Ra.Ra. Scottershot. Poika on Maikkenin valmistama Welsh Mountain, MUTTA:
Muistuttaakos Scotte jotakuta?
Kyllä, Dimiltähän ori näyttää. Ja niin on tarkoituskin. Viime kuussa minulle tuli ajatus, että olisi kiva saada Dimi takaisin talliin, mutta sitä alkuperäistä Dimiä en vain yksinkertaisesti enää kehdannut ottaa takaisin talliin. Ensin ajattelin, että teen uuden version siitä, mutta päädyinkin tilaamaan Maikkenilta. Scottesta oli alunperin tarkoitus tulla Ra.Ra. Diminuendo, mutta mielestäni se ei sopinutkaan sille, sillä Scotte on reipas ja energinen, kaikkea muuta kuin rauhallinen, toisin kuin Dimi. Diminuendohan tarkoittaa rauhallista ja pehmeää sointua, joten ei oikein sopisi orille. Joten siksi siitä tuli Scottershot.
Myös toinen eroavuus Dimin ja Scotten välillä on, että Scotte on ori. Maikken teki siitä ruunan, mutta mielestäni se muistutti enemmän oria. Scotte on myös Dimiä nuorempi; 5-vuotias.
Scottesta on tulossa mahdollisesti kolmas kisahevoseni Tedin ja Lean ohella.


Asiasta toiseen, tänne on tulossa todennäköisesti musta joulu.. Lumet on sulaneet melkein kokonaan pois, kuten ekasta kuvasta varmaan näittekin. Tänään kylläkin pitäisi sataa lunta, mutta on aika epätodennäköistä että se pysyy, koska koko ensi viikko on plussakeliä.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi15.12.13

  Hieno heppa :))

  VastaaPoista
 2. juu kieltämättä tuli siitä vähän orimainen,en oikeen hallitse tammoja ja ruunia :'D tulee aina orimaisia.en tiennyt tästä sun "suunnitelmasta",nii kiva että päätit sen näin toteuttaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisin siitä suunnitelmasta voinut ehkä mainita ;) Mutta ei mitään, kyllä Scotte orinakin kelpaa mainiosti!

   Poista