11.11.2013

Ilmoitus kyselystä!

Enää kaksi lukijaa ja kasassa on 20 lukijaa! Vieläkin vaikea uskoa, että minun blogini voisi koskaan saada edes tätä määrää lukijoita. :o Kiitos ihan hirveästi kaikille!!
Laitoinkin jo tuonne sivupalkkiin kyselyn koskien erikoispostauksia, joten kipin kapin kaikki äänestämään. :) Havannoitan taas tässä vähän teille niistä;
Hevosten esittely: Tätä oli toivottu erään postauksen kommenteissa, ideana on siis, että esittelen kaikki nykyiset hevoseni (samassa postauksessa, en parteittain niinkuin silloin joskus tein. Ja jätin kesken...). Jokaisesta hevosesta kertoisin perustiedot, eli nimi, rotu, skp, ym. ja vähän luonnetta ja käyttöä.
My Day: My Dayn olenkin jo muutama kuukausi sitten tehnyt, mutta laitoin sen taas äänestettäväksi, koska sen tekeminen oli niin kivaa. ^^
Muistelmia keppishistoriastani: Tarinoisin tekstin ja kuvien kera historiastani keppihevosten parissa. Ihan alkuajoista nykyhetkeen, kehitykseni hevosten teossa, ratsastuksessa, jne.

 Toteutan noista ylemmistä ihan minkä vaan, jokainen on niin kiva tehdä. Mieluiten ehkä tekisin tuon alimman, mutta te saatte päättää. ;)
Muistoja.. :) Oma rakas pikku Dimi (postauksesta "Esteponi Dimi")

7 kommenttia:

 1. Äänestin sitä alimpaa :) Se kuulosti niin kivalta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin se ois kiva tehdä ;)

   Poista
 2. ei ihme, kun on 20 lukijaa. Täähän on niin hyvä blogi!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos! :) Kiva kun tykkäät!

   Poista
  2. Anonyymi14.11.13

   Milloin seuraava postaus tullee??

   Poista
  3. Heti kun on aihetta tehdä. :)

   Poista