2.11.2013

Antalya's hanging room, kyllääh!

Oonpan ollut taas laiska, melkein viikko edellisestä postauksesta...
Mennään suoraan asiaan. Hyppäsin Sirun kanssa esteitä perjantai-iltana, Tedillä ja Sirun uudella ponilla, Fetchalla, sen moni varmaan tunteekin. Meillä oli kentällä kolmen esteen rata, jota kyllä mentiin missä järjestyksessä nyt vaan huvitti.
Fetchalla oli suitsina riimu, koska ponin suitset tulee postissa ensi viikolla, koska eivät mahtuneet ponin kanssa samaan pakettiin.

Diskopalloo
Lauantaina, eli tänään mentiin aamulla hyppäämään Rokin, Leon ja Sirun toisen uuden hepan, Genin kanssa. Kentällä oli neljä kavalettia ja kaksi  estettä niin, että molemmilla pitkillä sivuilla oli kaksi kavalettia ja este.
Ei voi olla niin vakavaa, Siru ja Krisse :DMenin hyppäämisen jälkeen sisälle suunnittelemaan kisoja vähän enemmän, mietin radan järjestystä, esteiden koristeita, myyntipöytien paikkoja ja kisaajien hevosille karsinoita.
Eikä meidän tarvitse Krissen ja Sirun kanssa nauttia muiden harrastajien seurasta vain kisojen ajan, sillä Lila tulee meille vähän aiemmin ja lähtee kotiin n. kuuden aikaan. :) Vihdoin muutakin seuraa kuin nuo kaksi ninjaa. :D
Takaisin aiheeseen, suunnittelu pääsi hyvään malliin, joten menin Sirulle, jossa nuo kaksi ninjaa (riittää varmaan jo..) siivosi Sirun 'tallipihaa' ja tallia. Auttelin ja sitten tuli idea, että siivottaisiin autotalli, joka on samassa rakennuksessa Sirun tallin kanssa. Siinä meni kyllä kauan, koko paikka oli täynnä tavaraa, mutta lopulta saatiin siitä tosi kivan näköinen. Sitten iski idealla, että siitä voisi tehdä meidän kolmen "hengailupaikka", tms. jossa me voitaisiin oleskella, koska Sirun tallissa on vaan yksi tuoli, joten joudutaan usein istumaan lattialla. Paikan nimeksi tuli lopulta "Antalya's hanging room", eli Antalyan hengailuhuone. Lyhennekin keksittiin, A.H.R.
Meidän ihana hengailuhuone. :) Kaikki mukavuudet: kuntoiluvälineitä, kajarit ja sohva. :D Mitä muutakaan hyvä hengailupaikka tarvitsee??
Urakan jälkeen sitten maastoon. Eikös ollutkin erittäin mielenkiintoinen ja innostava postaus? ;)) (enpä usko)Tää menee Miran sivuille.


Kani :D

4 kommenttia:

 1. Anonyymi2.11.13

  Jeeee :::D UUU Kaniiiii ;D!

  -Siru

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3.11.13

  Sinäkö laiska, minä kirjoitin varmaan kaksi kuukautta sitten viimeksi keppariblogiin... (kuvista puhumattakaan) Jajee minä :D
  -Lila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oon laiska, älä väitä vastaan! >;D
   Jajee sinä!

   Poista