11.4.2013

Comeback

Noni, vihdoin tein sen comebackin, ablodit tässä kohtaa! :)
Mitään ihmeellisempää ei tässä viime aikoina ole tapahtunut, SM-kisoihin ilmoittauduttiin Krissen kanssa ja nyt alkaa kova (todellakin kova) harjoittelu. Fiksuna menin osallistumaan myös Helppoon B:hen, mä kun olen sellainen mestari tossa koulussa.
Eilen Krissen kaveri, Zami tuli käymään. Ne meni melkein heti hyppäämään, itse menin vähän myöhemmin ja suostuteltiin Zami pitämään meille tunti. Opin muuten sillä tunnilla kääntämään katseen ajoissa seuraavalle esteelle. :P Zami kuulosti aina välillä niin viralliselta, etten voinut muuta kun nauraa. Mm. tämä oli kyllä todellinen hajoaminen:
"Tuu nyt tähän seisomaan. Ja nyt mietit, mikä meni vikaan."
:DD
Tedi meni tolla tunnilla oikein mallikkaasti, korkeimmillaan hyppäsi 80 cm, joten jos se ei ole valmis SM-kisoihin, niin sitten ei kukaan!
Illemmalla menin vielä Dänillä maastoon. Kiivettiin kallolle (ihailemaan maisemia) ja sieltä metsään.
Ja jottei tämä postaus nyt ihan kuvattomaksi jäisi, näytän näitä tauon aikana otettuja kuvia.
Orimattilan varsapatsas.

Ja kirkko.

Kaks pelleä, Zami ja huomatkaa Krisse tuolla taustal. ^^

Tästä mulle tuli mieleen Iso-Arska.


Ilme.:DD


Ja sit meiän pihalla oli fasaani.
Ja sitten vielä haluan kertoa, että ollaan muuttamassa. En vielä tiedä minne, mut Orimattilaan tai Lahteen. Ainakin tossa Ison Metsän takana olis taloja myynnissä, maastot pysyis ainakin samoina, mut sitten taas kun mua houkuttais mennä Lahteen yläasteelle. Ja kun tästä meidän talosta saa niin paljon rahaa, päälle 200 tuhatta, ni iskä on mulle vähän jo lupaillut, että saisin (isoehkä) aloittaa ihan säännöllisen ratsastamisen. :3 Nii ja sitten iskä kiljuu, jos se saa noin paljo rahaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti