7.3.2013

Eikös ollukkaan jo kevät?

Niin ainakin luulin. :( Ulkona on ollut nyt muutaman päivän hyvin ärsyttävä sää. Mm. Rakeita, kovaa tuulta ja lunta. Ja mulla on muistikuvia vain eilisestä ja tästä päivästä, eli niistä vain tekstiä.
Eilen mentiin Krissen kanssa kentälle hyppäämään Rontilla ja Veetillä. Rontti oli laiska, niinkuin nyt viime aikoina melko usein. Kentällä oli kaksi pystyä (ylläri), toinen 60 cm ja toinen matalempi. Ja Rontti just ja just pääsi sen isomman yli, enkä meinannut edes pysyä sen hypyissä mukana (siitä ei kuvamateriaalia). :D
Ihailkaa Rontin (puoliks risaa) korvahuppua. ;)

Lopulta kyllästyin Rontin käyttäytymiseen ja kävin vaihtamassa Tediin, Krisse jatkoi vielä Veetin kanssa. Tedi ei olisi millään jaksanut ensin lämpätä, kun Veeti ja Krisse karauttelivat poniparan ohi minkä kerkesivät. lopulta päästiin hyppäämään, korkeimmillaan poni hyppäsi 70 cm.
Myöhemmin otettiin Ässä ja Polle, suuntana "Iso Metsä". Nimensä mukaisesti iso.
Pystytettiin pieni sarja keskelle hiekkatietä, jossa harvemmin kulkee kukaan ja alettiin hyppäämään. Maastoesteet olikin mukavaa vaihtelua Ässälle. :3 Ori innostui kamalasti hyppäämisestä, eikä meinannut pysyä nahoissaan, kun laukattiin kohti estettä. Se teki kamalan tiukkoja kurveja ja pukitti minkä ehti. :)
Illalla tein vielä Chaselle riimun ja -narun. Niistä kuvia sitten kun jaksan.

Tänään mentiin koulun jälkeen Krissen kanssa hyppäämään. Itselläni Tedi ja Krissellä tänään saapunut Ailin valmistama pikkuponi, Rokki, viralliselta nimeltään FS Rockstar. Tedi on sen isä, emä hakusessa.
Aikamme siinä ratsasteltiin ja kuvattiin, Tedi näytti Rokille mallia, kuinka hypätään (ja pukitellaan).
Rokki :3Söpis. <3

Laatu is the best.

Isäpoikarakkautta.
Päätettiin sitten lähteä maastoon. Otin Aten, Krissellä oli yhä Rokki, jotta se pääsisi tutustumaan maastoihinkin. Mentiin sille samalle tielle hyppäämään sitä aikaisempana päivänä rakennettua maastoestettä. Attea ei kamalasti kiinnostanut Rokki, joten saatiin mennä ilman turhaa sähläämistä. Kotiinpäin tultaessa Atte heittäytyi levottomaksi ja kyttäilimelkein kaikkea. Ja se kun ei pidä traktoreista, hiekoittava traktori olikin kolmas maailmansota. Atte paineli täyttä vauhtia kauemmas siitä, kun Krisse ja Rokki jäivät kauemmas.
Illalla kävin vielä Dimillä nopeasti pienen lenkin, ravailtiin melko runsaasti. Loppuillan keskityinkin sitten tulevan esitelmän (koulua varten) kehittelyyn. Mmm, se kertoo hevosista. (Niiden historia, ym.)
Ja Chasesta sain selville yhtenä päivänä ratsastaessa, että se poika ei pidä tuulesta... Poniin ei ollut mitään hallintaa ja se pyöri sillä samalla suoralla minkä ehti ja pelkäsi kaikkea lentävää ja ääntä pitävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti