3.3.2013

4 kerta jo ♥

Oonpas ollut laiska päivittelemään.
Perjantaina hyppäsin vähän Dimillä. Poni meni ihan mukavasti, lukuun ottamatta sitä, että ruuna ei millään jaksanut nostaa niitä jalkojaan tarpeeksi korkealle, ni este pysyi siinä 60 sentin korkeudella.
Ompa edustava.
Illalla taisin vielä käydä maastossa, mutten muista kellä? :< Ainiin ja kävin päivällä ostamassa harmaata fleeceä uutta heposta varten.
Lauantaina tein aamulla siitä kankaasta aloittamani hevosen valmiiksi ja saanko esitellä;
Star Dust In Space, alias Chase /Tcheis/. Ei mikään maailman hienoin, ja tennesee walkeria tai puoliveristä mä siitä toivoin, mutta siitä tuli sitten welsh D, eli walesin cob. Mentiin sitten Krissen kanssa testailemaan ruunaa, laitettiin yksi pysty pitkälle sivulle. Krisse otti Jasperin, poikien kaverisuhde ei kuitenkaan alkanut valoisasti, koska Chase on kova potkimaan... Btw, se kuitenkin hyppää hyvin, päästiin 80 cm ja koulua se taitaa VaB:n tasolle.


Chasesta otetut kuvat on Krissen kamerassa, ni en niitä nyt tähän hätään saanut. ^Nauroin noiden kahden viimeisen kuvien ilmeille pitkään! xD
Myöhemmin menin sitten (pitkästä aikaa) Ässän kanssa koulua vääntämään. Kamalasti en teidän iloksi kuvia saanut, kun kamera alkoi (taas) valittamaan että akku lopussa. Saimpa kuitenkin joitain. :3

Mä rakastan tätä kuvaa <3
Ässä meni oikein kivasti, ittelläni oli vielä kuulokkeet korvilla, ni jaksoin keskittyä niihin liikkeisiin, kun niitä on niin kiva sovittaa musiikkiin. Mitään ratoja en kuitenkaan alkanut suunnittelemaan.
Heti perään menin maastoon Tedillä. Kierrettiin sellainen kunnon lenkki, Tedi pelkäsi kuitenkin kaikkea mahdollista ja nousi pystyyn vähän väliä ja pukitti... Ihan tyypillistä sitä. Muutaman kuvan sain, mitä toi kamera nyt antoi ottaa.

Ratsastin sitten latuja pitkin, pahis. c:

Illalla vielä hyppäsin Rontilla ft. Krisse ja pikkusisko. Saatiin sitten kiva idea alkaa vetämään nuita nuorimpia pulkissa, täällä blogissa nimetön pikkuveljeni on kyllä kevyt.

Jos joku miettii, että mistä mä tuon otsikon revin, ni voin kertoo. :3 Saan ensi syksynä uuden pikkusiskon tai -veljen! Tai no, oikeastaan se on puolipikkusisarus, koska mun puolisä on sen isä. Kuitenkin, toivottavasti se olis tyttö. <3 Se olis sitten mun neljäs pikkusisarus. :)

2 kommenttia:

  1. kiva blogi ja kivoja heppoja

    käy kurkaan munki blogi, voit liittyy lukiaks: http://lahteenm.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitti ja juu, käyn! :)

    VastaaPoista