25.2.2013

Welcome to my... room? Ja muuta mukavaa

Myster haastoi kaikki lukijansa siivoamaan huoneensa, ottamaan kuvat huoneen molemmista päistä ja esittelemään jonkun esineen tai yksityiskohdan sekä kertomaan mitä muuttaisin huoneesta.
Noh, mun huoneeni on n. 3mx4m ja toisessa päädyssä n. 1,5mx1m oleva ikkuna. Eli ihan ookoo kokonen.

Tältähän mun huoneeni näyttää aina yleensä. Onhan se joskus siivottava, silloin se näyttää ihan kivalta.
Sitten niitä cooleja esineitä/yksityiskohtia:
Taulu minusta ja yhdestä hevosesta joka sattuu näyttämään aasilta. <3

Itse tekemä kalenteri, tehty ehkä 2.lk?

Ja tollanen uhvo-radio. Siinä ny mitää coolia ole...
Mitäs mä muuttaisin mun huoneestani? Öö... Haluaisin uudet tapetit, noi nykyiset on niin kärsineet, kun mun huone oli ennen mun pikkusiskon ja -veljen. Lisäksi haluaisin vaatehuoneen kaappien sijasta.

Siinä se, nyt sitten aiheeseen. Sunnuntaina mentiin aamulla vääntämään KÜR:ja Tommilla ja Ässällä. Ei nyt oikeastaan saatu mitään aikaseks, mäkin vaan suurimmaks osaksi kuvasin.
Juu, noi mustatakkisesta (minusta) otetut on Krissen käsialaa. Ässä meni tuolloin tosi mukavasti, unohti kokonaan sen oikomis-harrastuksensa ja keskittyi täysillä ratoihin. Miksei se ole aina noin mukava??
Myöhemmin päivällä mentiin hyppäämään. Itselläni oli Rontti ja Krissellä Dez (eli se ex-Santeri). Rontti tuntui vähän jäykältä, mutta en kyllä yleensäkään tykkää sillä kamalasti hypätä painonsa vuoksi. Ihan hyvin ori kuitenkin hyppäsi, korkeimmillaan päästiin 80 cm! Hieno Rontti! :)


Anteeks noi sutatut naamat, ilmeet oli 10+. Mä tyksin noista kahdesta vikasta kuvasta. :)
Ja ensimmäistä kertaa koko tänä talvena kokeiltiin taas vaihteeksi hiihtoratsastusta. Vetohevoseksi laitettiin Tommi, ex-ravuri kun on. Tommi oli ihan täpinöissään ja steppasi koko ajan. Ja minä sain tietysti ensin olla sen selässä. Kamalasti en kuvia ottanut. Kai siinä n. 1 h meni.

Miten Krisse noita ohjia oikein pitää, kysympä vaan? :')
Tänään, maanantaina aamulla menin Aten kanssa hyppäämään. Atesta en olekaan hirveästi ratsastuskuvia ottanut. Tein kentälle sellasen radan, että toisella pitkällä sivulla oli n. 60 cm pysty ja toisella neljä puomia hangessa kiinni niin että joka toinen oli korkeampi.


Höh, en saanut ton pystyn kanssa yhtään hyvää hyppykuvaa, toi tossa^ on ainoa, eikä me sillonkaan kyllä missään esteen yllä olla... Kuitenkin. Atte oli tosi mukava, ei ruunasen kanssa ollakaan hetkeen hypätty ja oli aivan innoissaan. Korkeimmillaan hypättiin tuo pysty 80 cm ja lopuksi vielä 70 cm ristikkona.
Tämän jälkeen nappasin Tedin ja lähdettiin maastoilemaan. Otin kuvia vain muutaman aluksi, päätin nyt keskittyä pitkästä aikaa kunnolla maastoiluun enkä kuvaamiseen.

Käytiin sellanen peruslenkki, muutamassa kohdassa piti tarpoa polvenkorkuisessa hangessa ja minä fiksuna totta kai olin leggingseissä liikkeellä. Tasaisilla hiekkateillä mentiin niin kovaa kuin pikkuponi pääsi ja voi sitä riemua! Tedi oli aivan innostunut ja sen kyllä huomasi sen käyttäytymisestä; poni oli täysin avuilla ja pukitteli ehkä joka toisella laukka-askeleella. :3
Iltapäivällä Krissen kaveri Zami tuli ja mentiin saman tien ulos hyppimään. Minulla Ässä kera uusien varusteidensa, Krissellä Dez ja Zamilla oma heppansa Novita. Hypättiin sitä samaista rataa kuin minä ja Atte aamulla, mutta pystytettiin sitten pysty ja kokeiltiin enkkoja. Taisin päästä 90 cm Ässän kanssa ja 1 m ilman.


Ässä:-Tommi, oota mä tuun!En ole vastuussa tästä kuvasta. :'D
Enkkahyppyjen jälkeen hipsittiin pellolle ratsastamaan. Itselläni Dimi, Krissellä vieläkin Dez, samoin myös Zamilla Novita. Dimi oli suht. pirteä, en ihmettele, raukka kun ei ole aikoihin saanut kunnon liikuntaa. Polven korkuisessa hangessa meno sille vasta hyvää tekikin!
Siellä ne lapsoset menee, tui tui. :3

Laatuuuu...

Tää kuulemma näyttää joltain tosi vanhalta maalaukselta. Laatu on kyllä 10+++.Mulla on kyllä nyt hiihtolomalla ihan liikaa aikaa mutta liian vähän tekemistä. Heheh ja sitte valitan kun olisi paljon tekemistä, mut liian vähän aikaa. Ihminen ei koskaan ole tyytyväinen. ;)

4 kommenttia:

 1. Zoe! Mä häpeän tota mun kuvaa :D
  -Zami :bb

  VastaaPoista
 2. Muhah, oo onnellinen että suttasin sun naaman. ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi28.4.13

  Toi kuva oli hieno joka näytti taululta :3

  VastaaPoista