7.2.2013

Voiko pohje revähtää...?

...Voihan se. :D
Tiistaina koulun jälkeen otin Dimin ja menin kentälle harjoittelemaan koulua. Tarkotus oli kokeilla ottaa itselaukaisimella kuvia (en oo sen suhteen kovin taitava). Noh, pari kuvaa saatii, mutta sitte se akku päätti loppua...


Hiukan epäselvä...
Hipsin siellä kentällä lenkkareissa ja villasukissa -täydellinen yhdistelmä!


Illalla otin vielä Rontin ja mentiin KÜR:ja. Hiihtolomalla Krisse luultavasti pitää pienet "seurakisat" kaveripiirin sisällä. Toivottavasti kaikki kutsutut pääsevät. Ittelläni on jo ainakin kaksi KÜR-rataa suunniteltuna, tämä ja tämä.

Keskiviikkona satoi lunta, mikä meinasi urakalla tallihommia. Naulasin (ja teippasin) A-osan karsinoiden seinät paremmin kiinni, kun ne vähän heiluivat.


Pieni kaaos. Krisse ei muuta tehny ku kirjotti...
Onneksi lumisade hellitti vähän, niin päästiin (taas) harjoittelemaan KÜR:ja. Minulla oli taas Rontti, kai. Kokeiltiin samoja biisejä kuin minä eilen ja tätä ja tätä.

Tänään, torstaina mentiin koulun jälkeen Krissen kanssa kolaamaan ja lapioimaan kenttää, talli- ja laidunpolkua, että mahtuu kulkemaan. Myös muutamaa KÜR:ia väännettiin.


Epätarkka, mutta älkää välittäkö!


Joo, Ässällä oli toi lisäturpis suussa, koska se oli niin kireä, että hyvä kun ei katkennut.
Krisse innostui kuvaamaan. Moni kuvista on epätarkkoja, mutta ei voi mitään.
Hipsittiin harjoittelun jälkeen maastoon samoilla hepoilla, eli Ässällä ja Tommilla, en tainnu kertoa. Kuljettiin ihan perus, tietä pitkin. Naapuri seurasi meitä omalla kepparillaan, tuli meitä vastaan, mutta kun näki meidät, kääntyi pois, niin tehtiin myös me. Noh, käännyttiin sitten takaisin jonkin matkan päästä, koska ajateltiin, että se taas seuraa meitä. No, kappas! Sieltähän se tuli vastaan, pysähtyi ja juos mettään. :'DD

Viikonloppuna tulee varmaan seuraavan kerran tekstiä, tai sitten ei. :)
Onnistuin muuten myös Ässän kanssa reväyttämään pohkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti