2.2.2013

Tiesitte varmaan...

...Että olen laiska. Ettekö? No, ihan sama.
Anteeksi kuitenkii, kun en ole kirjottanut, ei ole ollu intoa, mutta nyt on toisin. Kamala pakko kirjottaa!

En kuitenkaan muista kamalan hyvin viikon takaisia juttuja, yms. mutta Rontin korvahupuista otin lisää kuvia.No, ne on vähän vinot, mutta ei se haittaa, ei Ronttia ainakaan. :D Ite olen kyllä tosi tyytyväinen, vaikka pari juttua voisi tehdä toisin.

Eilen kävin illalla ratsastamassa Atella maastossa. En ottanut kameraa mukaan, kun ei siellä pimeässä mitään kuvia saa, kun salama ei toimi ilman valoa, lol. Atte oli jostain syystä tosi säikky ja säikkyi kaikkea, mistä lähti ääntä. Ruuna oli melkein poissa tolaltaan, kun pellolla aina joissain kohdissa hanki sortui kauempaakin, kuin kohdasta johon astui. Ja roska-auton takia Atte sitten ryösti! Ei ole kyllä ennen niin sokeasti juossut, mutta raukkahan oli ihan peloissaan.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja menin heti aamulla ratsastamaan. Ensin vein omat heppaseni laitumelle, Krissen hevosiin en ajatellut koskea.

Dimi joutui jäämään talliin, koska lähdin ruunalla maastoon. Dimi oli mukavan rauhallinen ja rento ja kivasti avuilla. Heitettiin metsässä sellanen kiva lenkki.

Dimi yksinänsä tallissa.Mettässä oli ihan järkyttävän pelottava lintu ja siitä lähti ääntä, säikähdyttiin molemmat!
Maaston jälkeen ruuna pääsi laitumelle muiden kanssa.


Ei muuten hetkeen esteitä hypätä, kun katolta tuli lumet alas, ni suurimman osan esteistä jalat jäi kiinni.Iltasella oli aikomus hypätä Tedillä esteitä. Kyllä me pari kertaa hypättiinkin, mutta orilla oli ihan järjettömästi energiaa, ni esteet (siis irtilähteneet) takasin ja kipaistiin maastoon. Mikä ylläri, kun heti polulle päästyä Tedi oli ihan tyyni ja rauhallinen, lukuunottamatta muutamaa säikähtymis- ja PakkoPäästäLujempaaNyt-kohtausta.

Eipä nyt kai enempää, mutta yritän olla aktiivisempi! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti