20.12.2012

Tallin perussiivous sun muuta mukavaa

 Iltapäivä lähti käyntiin pikkujouluilla. Kht Pegasusworldin Silja piti tallissaan pienet juhlat. Sinne kyllä tultiin vaan minä ja Krisse. Syötiin herkkuja ja katsottiin koneelta jotain random jouluvideoita. :'D
Nam! ^^

Tämmösii videoita... Eh.    Sitten mentiin joulumaastoon. Ittelläin oli Rontti, Nealla Jasper ja Siljalla vissiin Zeus. Otettiin myös Siljan koira mukaan, ettei sen tarvinnu yksin jäädä.


Vielä myöhemmin laskettiin vähän mäkeä stigalla. Kivaa oli! :)

Mut ilta oli yks hirveimmist! Krisse oli levittäny yhest kasvist, mitä lapset sanoo mikrofooniks (en tiä mikä se oikeesti o) hirveesti jotai haituvaisia, että KivaKiva, tallin lattia oli täynnä niit, + joka kolo ja hepat!! Hieman vihasena aloin niitä lakasemaan pois, mut paljopa autto; ne vaan levis enemmän. Hain muovipussin ja kaavin ne sinne, mut eihän ne kaikki vieläkää lähteny. Otin pipon ja huidoin niitä ovesta pihalle. Samalla tottakai meni lämpöä hukkaan, meinaan tallissa on lämmitys... Niitä jäi silti leijumaan ja olin jo aikeissa siirtää hepat sisälle, ettei ne pölyynny ja joudu hengittää pölyä. Mut sit keksin meiän vanhan imurin! Hain sen ja aloin imuroimaan. Lähtihän niitä aika paljon ja olin tyytyväinen lopputulokseen, mutta niitä on siellä vielä. Jätin sen imurin talliin, että voin tarpeen vaatiessa imuroida siellä. Hevosillehan tää on sekä hyvä että huono juttu; Ne saa tarhailla enemmän, ettei sairastu siitä pölystä, yms. Mut huonoahan on taas se, että ne joutuu hengittää yöllä (ja silloin kun eivät tarhaile) pölyä.
Myöhemmin lähin vielä lyhyelle lenkille Rontin kanssa, samalla kun vein postin laatikkoon pari kirjettä.
Tämmöstä tänään. :):
-Zoe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti