27.12.2012

Esteitä ja joululahjoja

Oonpas taas ollut aktiivine! :'D
Mutta, nii. Jouluaaton jälkeen oon treenaillu esteitä ihan kiitettävästi, varsinki näit vähä korkeempia. Onneks alkaa jo sujua.
Maanantaina, eli jouluaattona käytiin Nean (voorulla Krisse) kanssa joulumaastossa. Oman perinteeni mukaan ratsunani oli aina yhtä varmajalkainen kuin ihanakin (:D) Dimi. Joulumaaston on yleensä tarkotus olla rauhallinen ja semmonen taianomanen, mut tää oli kyllä kaikkea muuta kuin sitä! Dimi ja Polle ei kumpikaan oo hetkeen saanu liikuntaa niin meno oli mitä vauhdikkain! Päästiin sentään kerranki oikein kunnolla kiitämään. :) Tuntu, että Dimin energia ja vauhti olis riittäny vaikka Ouluun asti.
Energiaa riitti myös meillä ratsastajillakin, joten otettiin toiset hepat ja mentiin hyppään. En tainnu ottaa kuvia siitä, mut jos otin, ne ei ainakaa ole koneella.
Tosin, Dimistä on. :)

Sorry noi siniset reunat, Nea sähels jotain mun (uuden!) kameran kanssa... Kuvassa Dimi maaston jälkeen. Söpö! <3

Sitte vähä näit mun joululahjoi. Parhaimmat kyl ehdottomasti oli uus, ihana kamera, saanko esitellä: Nikon coolpix S30! Mut sinisenä... Varmaa en löytäny sitä sinistä enää.

Toinen yhtä mahtava oli Michael Morpurgon kirjoittama Sotahevonen. Se oli mahtava! Kansi on mun mielestä aivan jumalainen, se kuvastaa sitä, mitä hevonen on; upea! Sain myös saman elokuvana, mut se ei ollut niin hyvä. Kirjassa pääs eläytymään paremmin tarinaan. :)
Sit sain kaikkee muuta turhaa kamaa;
Tarvis vaan tohon kameraan muistikortin, mut sillä pystyy kyllä kuvamaan. Kaikki tän postauksen kuvat on sillä kuvattuja. :3

Tiistaina hypättiin taas jälleen esteitä. Ässä hyppäsi oikeen mukavasti, mutta ehkä turhankin hätäsesti, eikä oikein keskittyny. Kuvasin sitten vähän Neaa ja Tommia.


Mikä tyyli! :'D No, vitsi vitsi.

Keskiviikkona Menin koulua Dimillä. Ruuna on vähän päässyt kangistumaan tässä lajissa, kun viimeeksi treenattiin sitä kesällä. Liikkeitä se ei kuitenkaan ollut unohtanut. Tehtiin laukanvaihtoja, laukkapiruetteja, tempon lisäyksiä sekä etu- ja takaosakäännöksiä. Kokeilin myös kuvata itselaukaisimella. Sain vain pari kuvaa, kun kamera jo ilmoitti, että muisti on täynnä. Se muistikortti ois kyllä ihana! <3


Pahoittelen kuvien laatua, ulkona oli jo hämärää. Kamera oli sitten pyyhkeen päällä, joka oli roskiksen päällä, koska en kamerajalkaa omista. Tai, onhan meillä sellainenkin, mutta ei sovi omalle kameralle. :(
No, sainhan kuitenkin kuvattua.
Heti perään otin Lassen ja menin maastoon.

Tänään, torstaina menin maastoon ft. Nea ja Veeti. Itelläni oli Rontti. Mukavaa vaihtelua ainaiseen kentällä pyörimiseen. Käytiin semmonen kilsan lenkki. Veetillä ja Rontilla ainakin oli hauskaa, kun sillä tavalla riehuivatten. :D Aika jännä, ettei kengät kastunu, vaikka olikin suojakeli. Vihaan suojaa. Mutta onhan siinäkin etunsa; kenttä ei ole liukas. Se on märkä...
Hypättiin vielä myöhemmin. Pitkästä aikaa menin Dimillä. Ponimus kyllä innostui oikein kunnolla, kun näki ne 80 cm esteet! Ja poniks se hyppäs aika hyvin. No, kyllä ne Welshitki osaa hypätä!
Illalla menin Kht Starlightin omistajan kanssa hänen kentälleen ratsastamaan. Hypättiin pieniä kavaletteja ja vähän korkeampaa pystyä. Ja puomit oli tietty hankeen tökättyjä suksisauvoja esteen puutteessa. :'D Ärsytti kyllä, kun ei ollu kameraa mukana, kuusta olis saanut mahtavia kuvia! Pienen pyörimisen jälkeen lähettiin maailmaympärysmatkamaastolenkille. Oikein. Tehtiin kepsukoitten kanssa maailmanympärysmatkoja kesken lenkin. xD Onneks kukaan ei nähnyt...
VIELÄkin tämän jälkeen mentiin oman tallin kentälle hyppäämään (taas). Hyppäsin korkeimmillani 80 cm ja ihan helposti vielä. Ratsastin siis koko illan Ässällä.

Tulipas taas turinapostausta. Huomaa kyllä että ratsin näillä kepukoilla paljon.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti